Fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu a agitat doi bărbați la metrou, după ce și-a aruncat priviri cu o măicuță. Foto

Fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu a agitat doi bărbați la metrou, după ce și-a aruncat priviri cu o măicuță. Foto
Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu este singură și pare fericită. Au trecut 10 ani de la divorțul celor doi. Femeia a avut câteva relații, însă nu  pare că și-a găsit jumătatea.

Cert este că Mihaela e o femeie frumoasă, suplă, cu un corp superb. Iar când arăți bine, e firesc să vrei să arăți. Aceasta a relatat pe pagina de Facebook o întâmplare șocantă de la metrou. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu povestește cum a agitat lumea.

„Sunt în metrou. Toata lumea în negru, eu roșie. Fusta, scurtă deja, s-a făcut și mai scurtă, sub fund, dar să trag de ea, ar fi un semn că nu mi-aș asuma mărimea… O las așa. În fața mea, doi bărbați și o măicuță. Bărbații se uită spre mine. Măicuța se uită spre mine… toți odată sau pe rând… Mă amuză situația și zâmbesc încontinuu.

Ce gândesc bărbații, e ușor de ghicit. Mă întreb ce gândește măicuța, pe care o surprind din când în când, că se uită spre mine. Măicuța coboară, unul dintre domni coboară. Piața Romană, cobor eu și domnul al doilea, care vine după mine.

El: Bună.

Eu: Bună!

El: Ești foarte curajoasă să umbli așa, pe vremea asta.

Eu: Mulțumesc.

El: Văd ca te grabesti.

Eu: Merg la serviciu.

El: Ce lucrezi?

Eu:

El: Ești dansatoare? Faci masaj?

Eu încep sa râd :)))))))

Îi mai mulțumesc o dată pentru complimente și mă grăbesc, deși laptop-ul imens pe care îl car îmi sabotează pașii, și-așa mici. Apoi ma gândesc: dacă nici cu laptop după mine nu par a fi femeie serioasă, care merge la birou, atunci nimic nu mă mai salvează…”, a scris Mihaela Coșerariu.

Divorțul de Mădălin Ionescu a lăsat urme

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de 14 ani. Cei doi au divorțat în anul 2011. Relația lor era deja încheiată cu doi ani înainte. Ei au împreună doi copii. Inițial, fata a rămas la ea iar băiatul la el. Conform presei, Ionescu îi plătea Mihaelei o pensie alimentară de 5.000 de lei iar femeia una de 500 de lei. În cele din urmă, Mădălin a fost cel care și-a asumat creșterea ambilor copii.

Într-o declarație mai veche, Cristina Șișcanu, actuala soție a lui Mădălin Ionescu a criticat-o dur pe Mihaela pentru neimplicarea în viața copiilor.

Cu ce se ocupă Mihaela Coșerariu

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu”, a spus Șișcanu.

Mihaela Coșerariu este o femeie frumoasă care etalează imagini provocatoare pe site-urile de socializare. Ea s-a apucat de facultate după ce s-a despărțit de Mădălin Ionescu.  A absolvit secția de jurnalism a Universității Hyperion. Nu a vrut să lucreze în presă, ci în comunicare. E recunoscută ca un bun om de PR. A preferat afacerile mici pe care le putea dezvolta.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre