Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire
Diana Dumitrescu rămâne una dintre cele mai iubite vedete de la noi, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai apărut atât de des pe sticlă.

Diana Dumitrescu își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, iar un episod din ultima perioadă a dat-o peste cap.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, probleme cu poliția. Vedeta și-a ieșit din fire

Diana Dumitrescu le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut în ultima perioadă, când s-a certat ca la ușa cortului cu vecina ei. Povestea a început în momentul în care vedeta și-a parcat mașina în fața porții de acces a acesteia. Diana, fată simpatică, așa cum o știm, spune că nu a vrut să deranjeze pe nimeni, și-a cerut scuze de mai multe ori, dar aceasta nu a vrut să înțeleagă nimic. Mai mult decât atât, s-a ajuns ca poliția să vină la actriță.

„O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția”

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția.

I-am zis: „Faceți doamnă poză la mașină și chemați poliția, că n-am o problemă să-mi iau amendă dacă v-am blocat poarta, că și eu pățesc”, a povestit Diana pe Instastory.

„Dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam”

Discuțiile nu s-au terminat aici, pentru că vecina a vrut să o și filmeze, pentru a o intimida, ba chiar și-a scos din casă și câinele. Moment în care Diana s-a abținut cu greu să nu treacă la alte fapte. „Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine”, a mai spus fosta prezentatoare.

Sursă foto: instagram