Fosta prezentatoare Rocsana Marcu face furori în Anglia. Vedeta mănâncă ouă și curcan din România

Fosta prezentatoare Rocsana Marcu face furori în Anglia. Vedeta mănâncă ouă și curcan din România
De ani buni, fosta prezentatoare de la Antena Stars și-a schimbat total viața. S-a mutat în Anglia și face bani.

A lăsat sticla și a preferat să plece din țară. Rocsana Marcu a devenit agent imobiliar în Anglia și totul îi merge din plin.

Fosta prezentatoare Rocsana Marcu face furori în Anglia. Vedeta mănâncă ouă și curcan din România

Chiar dacă face bani pe bandă rulantă și ar putea mânca la orice restaurant luxos din Anglia, Rocsana Marcu așteaptă mereu cu dragoste pachetele din România. Vedeta a mărturisit că adoră să mănânce pui sau curcan pe care i le trimite tatăl său. Așa își menține silueta pentru care e atât de invidiată.

„Mănânc carne, dar mănânc curcan, îmi trimite tata mereu”

„Nu am o dietă anume, în schimb îmi place foarte tare salata! Fac salată la greu! Știu că nu sună foarte bine, dar mie îmi place salata. Fac salată cu sos de rodii, îmi pun rodii la greu în salată, îmi pun semințe, îmi pun de toate. Salată, pepene, la fel, mănânc foarte mult pepene și mai mănânc, atunci când simt nevoia să mănânc, și carne.

Nu se întâmplă zilnic, că nu pot din cauza căldurii, nu prea pot vara oricum să mănânc carne, dar mănânc curcan, îmi trimite tata mereu. Și atunci mănânc curcan, îmi trimite pui congelați, carne de pui.

„Nu s-a spart un ou, nu mi-a venit să cred”

Apropo, mi-a trimis ouă din România! Nu s-a spart un ou, nu mi-a venit să cred și le-am mulțumit băieților de la firma de transport. Le-am zis, „Doamne, nu ați spart un ou de la tatăl meu! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”, i-am premiat pe băieții ăia.

I-am spus tatălui meu să nu îmi trimită ouă că este drumul lung și se strică și el a zis că nu, că a vorbit cu o firmă de transport care au niște locuri speciale în camion și lăzi frigorifice în care pun carnea și ouăle și i-am zis bine, treaba ta. Și să vezi ce mi-a trimis tatăl meu, o grămadă de pachete!”, a declarat Rocsana Marcu pentru Click.

Sursă foto: click