Fostul campion de K1, Daniel Ghiţă, a rămas desculț. Un individ i-a furat adidașii însă nu a luat în calcul mărimea lor…

Fostul campion de K1, Daniel Ghiţă, a rămas desculț. Un individ i-a furat adidașii însă nu a luat în calcul mărimea lor…
Chiar dacă a intrat în politică, Daniel Ghiță nu lasă sportul deoparte și le demonstrează tuturor că e în formă. Doar că are ceva probleme.

Chiar dacă s-a retras din activitatea competițională, Daniel Ghiță continuă antrenamentele la sală, însă se confruntă cu ceva probleme.

Fostul campion de K1, Daniel Ghiţă, a fost jefuit. Deputatul PSD a luat atitudine

Pentru că fanii îl iubesc, își doresc mereu câte o amintire cu el, așa că rămâne mereu fără obiecte vestimentare care-i dispar din vestiar. De data asta însă, s-a ajuns mult prea departe, pentru că un hoț l-a lăsat fără adidași și a fost obligat să ajungă acasă desculț. Din fericire pentru cel care l-a prădat, încă nu a fost prins de fostul luptător.

„Hoțule, nu puteai să furi și tu un tricou? Stii ce este greu să găsești adidași pe mărimea 48 în România?”

„De ani de zile în sălile de sport mi se fură tricourile, pantaloni scurti de sală, etc. Am tolerat…Pe unii i-am prins “Da, am vrut o amintire”! Sunt toți “ fani” și își păstrează o amintire! Acum, mi-au furat adidașii! Da, am ajuns să merg desculț acasă! Hoțule, nu puteai să furi și tu un tricou? Stii ce este greu să găsești adidași pe mărimea 48 în România? Nihil Sine Deo”, s-a plâns deputatul Daniel Ghiţă pe pagina sa de socializare.

 

A mințit în CV-ul oficial?

Deputatul PSD Daniel Ghiță a declarat în CV-ul oficial, postat pe site-ul Parlamentului, ca a fost „campion mondial Glory”. Din păcate însă, informația e falsă, spune jurnalistul Răzvan Lutac. „După cărți de negăsit, lucrări de master ori de doctorat plagiate, facultăți pe care nu le-au urmat, politicienii români plusează. Daniel Ghiță, deputat PSD Ilfov, și-a trecut un titlu de campion mondial care nu există.

El susține în CV-ul său oficial că a fost campion mondial Glory (2014), promoția americană la modă la început de ani 2010. E chiar prima informație trecută în CV – după nume, prenume și data nașterii, firește. Dar americanii au confirmat, într-un răspuns pentru GSP.ro, că Ghiță a pierdut de fapt finala cu olandezul Rico Verhoeven. Înainte confirmaseră și amintirile noastre, cei ce urmăream fenomenul. Plus internetul”, a anunțat Lutac pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: prosport