Fostul concurent al emisiunii „Românii au talent”, Narcis Ianău, alături de Sarah Brightman în Las Vegas

Fostul concurent al emisiunii „Românii au talent”, Narcis Ianău, alături de Sarah Brightman în Las Vegas
Cu zece ani în urmă a uimit întreaga Românie când a participat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV. Ce face acum Ianis Nanău.

Cariera lui Narcis Ianău este în plină ascensiune. La 27 de ani, contratenorul va ajunge în curând la Las Vegas, unde va cânta alături de Sarah Brightman.

Fostul concurent al emisiunii „Românii au talent”, Narcis Ianău, invitatul special al celebrei Sarah Brightman în Las Vegas

Viața lui Narcis Ianău s-a schimbat radical de când a participat la emisiunea Românii au talent. Chiar dacă nu a fost marele câștigător, a tras lozul cel mare în muzică, iar acum se pregăteșt de zor pentru o serie de concerte extraordinare. Pentru că Narcis va fi invitatul special în spectacolul fantasticei cântărețe Sarah Brightman, la Venetian Theatre – „A Starlight Symphony”

“Am colaborări fidele și statornice cu trupa Gregorian și cu idolul meu din copilărie”

Într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut în revista Ciao, Narcis Ianău a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a fost la Românii au talent și cât de fericit este că poate cânta alături de Sarah.

„Imediat după emisiune, viața mea și-a urmat cursul ei firesc. Diferența a constat în faptul că, primind validarea mult râvnită, pe parcursul emisiunii, am prins acel plus de încredere în mine de care mai aveam nevoie și care m-a adus în direcția pe care mi-o doream: să-mi fac o carieră în muzică. Odată stabilit acest obiectiv, m-am concentrat cu toată forța pe îndeplinirea lui.

„Intrigat de voce și nevenindu-i să creadă că era voce de băiat, m-a chemat la el în studio”

Am colaborări fidele și statornice cu trupa Gregorian și cu idolul meu din copilărie, celebra soprană Sarah Brightman. Numitorul comun al acestor colaborări este renumitul producător Frank Peterson, cu care am ajuns să mă cunosc printr-o întâmplare destul de hazlie, despre care am mai povestit: m-a găsit pe internet, în urmă cu multi ani, în timp ce căuta o anumită piesă, pe care a găsit-o și în interpretarea mea.

Intrigat de voce și nevenindu-i să creadă că era voce de băiat, m-a chemat la el în studio, în Germania, să se convingă că eu cântam. Și… a fost suficient de uimit încât să îmi propună să facem un album”, a spus contratenorul.