Pericol de moarte la „Românii au talent”. A fost la un pas de o mare nenorocire

Pericol de moarte la „Românii au talent”. A fost la un pas de o mare nenorocire
Ediția de vineri seară a emisiunii Românii au talent a fost cu adevărat zguduitoare. Jurații, spectatorii și telespectatorii au rămas șocați.

Nimeni nu s-a gândit că un număr care dădea semne că se va transforma într-un spectacol de zile mari ar putea să se termine așa.

Pericol de moarte la „Românii au talent”. A fost la un pas de o mare nenorocire

Aitor Frances este magicianul care venit de la Madrid la Românii au talent pentru a face un spectacol incendiar. El a vrut să șocheze audiența de data asta și, culmea, chiar i-a reușit. Bărbatul s-a prezentat pe scenă alături de iubita sa, foarte încrezător în munca pe care o face de multă vreme și a pus pe scenă patru sicrie. Într-unul dintre acestea a fost pus actorul Cătălin Neamțu. Din nefericire, iubita sa i-a dat un răspuns greșit, iar magicianul a fost la un pas să-l atace pe acesta cu un topor.

Numărul a fost întrerupt de regizorul emisiunii

Norocul bărbatului a fost regizorul show-ului care, extrem de atent la tot ceea ce se întâmplă, a întrerupt imediat numărul de magie. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, telespectatorii ar fi văzut cu proprii ochi o tragedie.

Când a realizat că actorul este într-un mare pericol, acesta a strigat Stop și cei doi concurenți s-au oprit imediat. La fel ca și spectatorii, jurații s-au speriat când au realizat că pericolul e la doi pași de ei.

Iubita magicianului a început să plângă

La fel de șocată a fost și Mel, iubita magicianului Aitor. Chiar dacă înainte de a urca pe scenă a declarat că sunt faimoși în toată lumea, ulterior a spus că ea participă pentru a doua oară la spectacolul făcut de acesta. ”Suntem emoționați. E a doua oară când fac magie. De asemenea, e dificil. O să îmi dau silința, însă nu este meseria mea. Sper să nu moară nimeni”, a spus iubita lui Aitor.

Sursă foto: PRO TV