Un băiat de 13 ani a fost Star la Românii au talent. Bobonete i-a făcut o promisiune

Un băiat de 13 ani a fost Star la Românii au talent. Bobonete i-a făcut o promisiune
Spectacol senzațional la Românii au talent! Timp de câteva ore, aseară, românii au uitat de război și s-au relaxat cu emisiunea de la Pro Tv. Surpriza serii a fost Darius Mabda, un copil dansator din Oradea.

Fiecare concurent a dat tot ce e mai bun din el, dar au promovat în următoarea etapă doar cei care au convins jurații și publicul că au transmi și mai au de transmis bucurie și talent.

Darius Mabda a fost băiețelul blond și frumos care a impresionat pe toată lumea cu ce a făcut.

Andra plângea după ce l-a văzut dansnd pe Darius, ceilalți – Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete – erau marcați de emoție. De altfel, Bobonete a apăsat butonul auriu, în timp ce tatăl lui Darius plângea în culise.

Decizia lui Mihai Bobonete de a apăsa butonul auriu a părut una normală. ”Sunt uluit de performanța ta. Mi-ai umplut inima de bucurie. Un talent precum are Darius, am văzut rar în viață”, a declarat juratul după ce l-a trimis pe puști direct în semifinale.

Povestea lui Darius

Darius Mabda are doar 13 ani, vine din Oradea. A început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală.

În București a participat la diverse workshopuri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță. A participat la diverse competiții de dans, în țară și  în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1. La Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. Este pentru prima dată când vine la Românii au talent.

Mama lui este secretară la o firma de construcții, iar tatăl este pensionar. Mai are o soră, în vârstă de 18 ani.

Darius se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui. ”Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă și de a prezenta o coregrafie proprie, la care a muncit foarte mult. Ceea ce a urmat a fost un moment de magie și visare prin dans liric.

Darius a mărturisit că i-ar placea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

Ce i-a promis Bobonete lui Darius

Jurații au avut fiecare câteva cuvinte pentru Darius, atunci când a trebuit să-i comunice decizia.

„De la mine ai cu toată dragostea 1000 de DA”, i-a spus Andi Moisescu.

„Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție”. Este un moment de aur în viața ta acum”, i-a spus Dragoș Bucur micuțului dansator.

Emoționată, Andra a venit pe scenă și l-a îmbrățișat pe Darius. Copilul a plâns, copleșit de ropotele de apluze ale publicului. „De la mine ai cu toată dragostea un DA”, i-a spus Andra.

„De la mine ai cu toată dragostea 1.000 de DA”, s-a pronunțat și Andi Moisescu.

Românii au talent! Copilul care a uimit întreaga țară.

Mihai Bobonete a fost cel care a apăsat butorul auriu, spunând: „Sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum pe scenă, nu știu de unde ai venit, dar mi-ai umplut inima de bucurie. Cred că acasă oamenii încă aplaudă ce au văzut. Nu știu cum va fi în continuare, dar aș vrea să știi că, tot timpul, în orice ipostază a carierei tale te vei afla, voi lângă tine, vreau să fiu în spatele tău și să te ajut măcar cu o vorbă bună”.

Pro Tv anunță victoria cu Românii au talent! 

Reprezentanții postului au anunțat, printr-un comunicat, ce succes a înregistrat emisiunea „Românii au talent” de aseară.

Cea de-a patra ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:03.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, PRO TV avea 14.0 puncte de rating și 39.2% cotă de piață. Cifre de peste 3 ori mai mari față de locul 2 care avea doar 4.3 puncte de audiență și 12.1% share.

De-a lungul difuzării, peste 2.6 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 20:51, peste 3.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre