Viața la țară, aleasă de Mihai şi Elwira Petre. Cine e musafirul nepoftit la filmarea casei cuplului de dansatori. VIDEO

Viața la țară, aleasă de Mihai şi Elwira Petre. Cine e musafirul nepoftit la filmarea casei cuplului de dansatori. VIDEO
Pe  Mihai și Elwira Petre, lumea i-a descoperit ca și cuplu, abia la Asia Express. Deși au deja o istorie de familie împreună, ei au fost „luați” până anul trecut, individual.

Așa cum s-a văzut la Asia Express, Mihai şi Elwira Petre sunt un cuplu sudat, simpatic. A fost rapid îndrăgit de telespectatori. Apoi lumea a aflat despre fetițele lor, iar acum despre cum au părăsit ei apartamentul din centrul Capitalei, de pe lângă Kiseleff, pentru a duce viața la țară.

Pentru Mihai și Elwira Petre, ideea mutării a încolțit apărut brusc, pe o terasă, la un cappuccino, dezvăluie Storia.ro. Au trecut 11 ani de atunci. Între timp cuplul are două fetițe. Și ar da casa aproape de natură pe niciun apartament din inima orașului; iar cele două fetițe se bucură să-și petreacă copilăria alături de prieteni, în aer liber.

Elwira Petre e dansatoare sportivă

Mihai Petre este un dansator, instructor de dans și actor de televiziune român, care s-a remarcat ca jurat în show-ul Dansez pentru tine. În perioada 2011-2014 și 2019-2021 era jurat al emisiunii Românii au talent. In 2021, alături de soția sa Elwira, a participat la emisiunea Asia Express, unde au ieșit câștigători.

Elvira, soția lui Mihai Petre, are o biografie bogată, fiind una dintre cele mai bune practicante de dans sportiv din România, din ultimele două decenii.

Cine e musafirul nepoftit la filmare

Mihai şi Elwira Petre și-au deschis uşa casei care se găsește în afara Capitalei și unde vedetele locuiesc de 11 ani. Un musafir nepoftit și-a făcut loc în cadru, fără să fi anunțat înainte. Cei doi locuiesc de 11 ani într-o casă cu un etaj. S-au mutat pe când încă fetițele nu erau încă. Acum, cele două, se bucură de natură și de faptul că au loc să se joace cu prietenii lor. Familia mai are un membru, și anume un cățel de talie mică din rasa yorkshire, foarte simpatic, care nu s-a jenat deloc să se plimbe prin casă, curios, în timpul filmărilor pentru Stroria.ro.

Coregraful a mărturisit cum a ajuns să se mute. „Într-o zi, eram la o terasă cu un prieten, care mi-a spus că se mută. Mi-a spus unde se mută şi, pe loc, i-am spus că vin şi eu. Suntem de 11 ani aici. Nu ştiam atunci, dar urmau să vine fetele noastre care au o grămadă de prieteni”, a povestit Mihai Petre.

Casa lui Mihai şi Elwira Petre are dormitoarele familiei la etaj. La parter e o bucătărie deschisă, cu zonă de luat masa, loc de joacă pentru fete şi o zonă de citit. Această ultimă parte a casei e plină acum de jucăriile fetițelor și practic e o prelungire a locului lor de joacă. Șemineul care există acolo nu a fost aprins, în toată existența lor în casă, decât o dată. Și asta cu mulți ani în urmă, înainte să fi părinți.

Recomandarile noastre