Mihai Bobonete a stârnit un mega scandal la „Românii au talent”, deși abia a venit. Motivul e Alexandru „Gură de aur”

Mihai Bobonete a stârnit un mega scandal la „Românii au talent”, deși abia a venit. Motivul e Alexandru „Gură de aur”
A doua ediție a noului sezon „Românii au talent!” l-au pus pe comediantul Mihai Bobonete în centrul atenției. După ce și-a arătat sensibilitatea dând un Golden Buzz unei fetițe care a cântat divin, a ajuns în centrul unui scandal uriaș pentru că l-a luat în râs pe Alexandru „Gură de aur” Pârgaru.

Actorul din Las Fierbinți și actual jurat la „Românii au talent!”, Mihai Bobonete, e deja în focurile unui scandal, deși abia și-a ocupat locul la masa juraților.

Acesta e pus la zid de fanii emisiunii după ce l-a luat în râs pe Alexandru Pârgaru, cunoscut și ca „Alexandru Gură de Aur”. Tânărul în vârstă de 28 de ani a urcat pe scenă dorind să prezinte un număr de „purificare spirituală” prin puterea Divinității. Însă nu i-a ieșit așa cum ar fi vrut. Juratul l-a luat în râs și chiar și-a pierdut răbdarea. De partea cealaltă, nici Pârgaru nu a fost foarte convingător și chiar s-a enervat la un moment dat, și i-a aplicat „domnului Bombonel” – așa cum l-a numit- o serie de pumni în umăr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)


Momentul „artistic” a fost unul greu de uitat pentru privitori, fiind plin de… toate elementele. Bărbatul cu aspect de copil a lăsat o impresie puternică și în culise, când s-a apucat să-l scuipe pe „tovarășul Cornel”, adică pe diavol, în fața lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. Aceștia, dezarmați, l-au trimis pe scenă spunând că nu vor să-l mai rețină.

Operat pe creier la vârsta de 7 ani

Alexandru Pârgaru este prezent în spațiul media de două decenii, acesta fiind invitat la numeroare emisiuni cu teme spirituale și nu numai. A fost poreclit „Gură de Aur” pentru că adesea spune povești legate de divinitate și de învățămintele biblice, însă mai și derapează spunând cu seriozitate că el vine de pe o altă planetă, verde, sau din altă galaxie.

Alexandru Pârgaru cântând, la vârsta de 10 ani:

Din păcate, Alexandru Pârgaru nu a avut o viață ușoară. S-a născut cu probleme de sănătate, acestea fiind responsabile de aspectul său de copil, iar la vârsta de 7 ani a fost operat pe creier, potrivit propiilor sale declarații. Alexandru Pârgaru susține că atunci i s-a arătat Dumnezeu și atunci a început să caute răspunsuri legate de spiritualitate.

Telespectatorii, supărați că Bobo a făcut mișto de un om bolnav. Reacția lui: „Un impostor!”

O parte dintre privitorii show-ului Românii au talent nu a gustat glumele comediantului. Asta pentru că îl consideră pe Alexandru Pârgaru un om cu probleme de sănătate, dar și un om cu multă credință în Dumnezeu. S-a dus, în consecință, un adevărat război în mediul online între cei care îl susțin pe „Gură de aur” și cei care îl consideră un impostor – pentru că el se declară a fi terapeut.

De asemenea, chiar și Bobonete a scris pe Instagram că Alexandru Pârgaru ar fi un impostor: „Astazi veti vedea mega episod @romaniiautalent cu mine pe scena alaturi de un mare impostor si incercarea mea de a iesi din situatia penibila dar veti vedea si un moment foarte drag mie in care Trecutul si Prezentul dau mana/n mana cu Viitorul!
Despre lacrimi nu va spun nimic!”, a transmis juratul înainte de difuzarea emisiunii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)

Recomandarile noastre