Cele mai tari momente de la „Românii au talent”. Andi Moisescu: „M-a bătut o fată cu biciul”

Cele mai tari momente de la „Românii au talent”. Andi Moisescu: „M-a bătut o fată cu biciul”
Spectacol incendiar la prima ediție din sezonul 12 a emisiunii „Românii au talent”. Jurații au fost uluiți de ce au văzut pe scenă.

Un nou sezon a debutat vineri seară la „Românii au talent”. Andra, Andi Moisescu, dar și cei doi jurați noi, Dragoș Bucur și Bobonete, au rămas uimiți de talentul concurenților.

Cele mai tari momente de la „Românii au talent”. Andi Moisescu: „M-a bătut o fată cu biciul”

Andra l-a răsplătit pe un concurent nevăzător cu primul Golden buzz. Tânărul care a fascinat-o se numește Emanuel și are doar 15 ani. Băiatul a reușit, prin puterea lui Dumnezeu, așa cum îi place să spună, să învețe singur să cânte la cinci instrumente, respectiv orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.

Tatăl lui este pastor penticostal în Năvodari, iar Emanuel cântă în biserică în fiecare săptămână. El a dezvăluit că vrea să devină it-ist și deja are la activ câteva jocuri dezvoltate pentru nevăzători. “Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra după care a apăsat Golden buzz-ul.

O casieră la STB, campioană la Skandenberg

Când Ioana Ciucă, casieră la STB a pășit pe scenă, jurații nu știau ce să creadă. Oare ce putea să demonstreze întregii Românii o femeie simplă ca ea? Doar că Ioana este campioană națională la Skandenberg și se pregătește acum pentru campionatul mondial. După ce le-a ținut piept celor mai cunoscuți eroi, dar și lui Moș Crăciun, Ioana i-a demonstrat și lui Dragoș Bucur ce putere are.

„Am râs cum n-am mai râs de mult! Ideea strașnică, realizarea impecabilă, ați promovat și sportul. Doamnă, efectiv ne-ați cucerit. Eu mă declar cucerit total!”, a spus Andi Moisescu. La rândul lui, Dragoș Bucur a fost impresionat de prestația femeii: „Uneori umorul iese din lucruri neașteptate. Am râs cu Dvs. și cu eroii, nu de Dvs. Mi se pare admirabil că ați ajuns la 44 de ani să fiți campioană națională la Skandenberg. Aveți din partea mea clar DA”.

Număr de senzație cu biciul

Andi Moisescu a fost invitat pe scenă de o concurentă din străinătate care a prestat un număr de senzație cu biciul. Întâi i-a pus în mână lui Andi o banană, apoi în gură, un trandafir. Dintr-o lovitură de bici a reușit să taie și banana și coada trandafirului. După ce și-a șters transpirația provocată de emoții, Andi a spus: „M-a bătut o fată cu biciul!”.

Golden buzz-ul lui Smiley și Pavel Bartoș

De departe, cel mai frumos moment al primei ediții Românii au talent a fost cel al lui Alex Dowis. El a făcut un spectacol de domeniul incredibilului, folosind două lanterne și desenând cu… lumină. A început facă artă stradală și graffiti din copilărie și a visat că va ajunge pe scena marilor teatre.

Până acolo însă, a avut de parcurs un drum greu. Potrivit Romaniiautalent.protv.ro, grație talentului său ieșit din comun Alex a ajuns în semifinalele America Got Talent. Tot el a făcut ceremonia de deschidere pentru World Ice Hockey Championship în Praga.

„Când eram copil făceam graffit-uri ilegale la metroul din Praga și aceasta s-a închis o perioadă. Am fost și închis și am multe povești nebune din subteranele orașului Praga”, a mărturisit artistul înainte de a păși pe scena Românii au talent. Pentru toată prestația sa, acesta a fost cadorisit cu Golden buzz de Smiley și Pavel Bartoș.

Mihăiță Stan a venit să-și caute iubirea

Chiar dacă ceilalți trei jurați s-au distrat copios atunci când Mihăiță Stan a început să-și spună povestea, pe Dragoș Bucur l-au lăsat nervii. „Deci fii atent, dacă vine vreodată fiica mea cu unul ca tine acasă…știi cum zbori? Cu bâta de baseball îl aștept”, a răbufnit actorul.

Mihăiță este din Brăila și a fost strungar, manipulant marfă dar și agent de securitate. Tânărul a spus că singur și-a descoperit talentul, apoi și-a cumpărat un microfon și a început să cânte. El a venit însă la Românii au talent ca să-și găsească jumătatea. Dar nu vrea orice fel de femeie, ci una care să stea acasă și să fie gospodină. După ieșirea din scenă, Mihăiță a făcut un TikTok extrem de haios, în care insistă să-și găsească o fată. Îl puteți urmări mai sus, cu umorul de rigoare.

Sursă foto: protv

Recomandarile noastre