Olivia Steer, amendată cu o sumă uriașă pentru o postare despre vaccin! Soția lui Andi Moisescu e furioasă

Olivia Steer, amendată cu o sumă uriașă pentru o postare despre vaccin! Soția lui Andi Moisescu e furioasă
Cu ceva timp în urmă, Olivia Steer a avut un comentariu despre vaccin, considerat a fi total nepotrivit. Acum a fost sancționată.

Soția lui Andi Moisescu are probleme. În urma unei postări despre vaccinul anti COVID, aceasta va trebui să plătească pentru cuvintele folosite.

Olivia Steer, amendată cu o sumă uriașă pentru o postare despre vaccin

”Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”, a fost mesajul cunoscutei activiste anti vaccin, Olivia Steer, cu ceva timp în urmă. Mesajul vedetei a deranjat grav Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel, care a reacționat imediat pe contul de Facebook și a menționat că ”De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas”.

Imediat, Institutul a semnalat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Recent, acesta a decis în unanimitate că vedeta a încălcat dreptul la demnitate și cuvintele ei reprezintă o faptă de discriminare. În consecință, a sancționat-o cu o amendă contravențională în valoare de 5000 de lei.

„Voi ataca decizia”

Olivia și-a vărsat oful pe contul său de Instagram, unde a menționat că lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că intenționează să atace decizia.

„După cum ați aflat, probabil, din presă, CNCD m-a amendat, azi, cu 5000 de lei, pentru o postare de anul trecut, acuzîndu-mă, în mod injust, de discriminare. Voi ataca decizia și, pînă la obținerea unei sentințe definitive, mă voi abține să scriu alte comentarii”, a spus Olivia Steer.

Și-a vaccinat copiii

Pe de altă parte însă, Olivia și-a vaccinat copiii cu serurile recomandate în prevenirea bolilor copilăriei. În cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, ea a recunoscut acest lucru, afirmând că a luat această hotărâre după ce a primit informațiile de care avea nevoie.

“I-am vaccinat până la un moment dat când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi”, a afirmat ea. Înainte de pandemia de coronavirus, soția lui Andi Moisescu a mai fost implicată într-un scandal, legat de epidemia de rujeolă. Multe persoane au învinovățit-o de infectarea copiilor, ba chiar și de decesul unora nevaccinați, ai căror părinți au ținut cont de sfaturile ei.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre