Andi Moisescu despre Olivia Steer: „Ea e doctorul meu”

Andi Moisescu despre Olivia Steer: „Ea e doctorul meu”
Chiar dacă nu are sărbătorile pe care și le-a dorit, Andi Moisescu e bucuros că are familia aproape. Și nimic nu e mai important ca acest lucru.

Talentatul prezentator Andi Moisescu se confruntă din nou cu probleme de sănătate. De data asta, a luat una dintre bolile copilăriei.

Andi Moisescu despre Olivia Steer: „Ea e doctorul meu”

Pe principiul are și boala orgoliul ei, prezentatorul Andi Moisescu petrece aceste sărbători în carantină. Într-un interviu oferit pentru Evenimentul Zilei, acesta a povestit cu zâmbetul pe buze că la 38 de ani s-a îmbolnăvit de varicelă. Afecțiune pe care a luat-o de la fiul său, Luca. Din fericire, boala nu îi face probleme, așa că Andi poate să-și desfășoare orice alte activități.

„Are şi boala orgoliul ei. N-ai vrut s-o faci în copilărie, te pedepseşte. Dar încă o dovadă că eu chiar sunt un copil e că nici măcar acum varicela nu s-a manifestat aşa violent cum auzisem. M-am înţeles cu ea din prima clipă. Eu n-o fac de râs, ea nu mă mănâncă şi nu-mi creează complicaţii”, a mărturisit Andi.

„Dacă Luca şi David sunt bine sănătoşi, restul sunt detalii nesemnificative”

Acum Luca e foarte bine și împreună cu David a plecat la bunici, iar bolnăviorul Andi a rămas să fie îngrijit de cel mai bun medic: soția. „Mânca-l-ar tata. El s-a vindecat complet. Am tot sperat să i-o dea şi celui mare, David. Dar nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte.

Mama îşi aducea aminte c-aş fi făcut când eram mic, dar acum se vede ca s-a înşelat puţin. Dacă Luca şi David sunt bine sănătoşi, restul sunt detalii nesemnificative. Iar acum Luca şi David sunt bine-mersi la ţară, cu bunica şi străbunicii, iar Olivia are grijă exemplar de cel de-al treilea copil al ei. Ea e doctorul meu. Doctorul care nu-mi prescrie niciun medicament”, a mai spus Moisescu.

Sursă foto: instagram