Mihai Bobonete, mărturisiri încărcate de emoție la „Românii au talent”. Poveste de dragoste cu femeia vieții lui

Mihai Bobonete, mărturisiri încărcate de emoție la „Românii au talent”. Poveste de dragoste cu femeia vieții lui
Final magic, aseară, la „Romînii au talent”. Provocat de Bobonete și de o puștoaică de 12 ani, din Slobozia, Raisa. Golden Buzz a încheiat show-ul de la ProTv.

Când o micuță blondă și frumoasă a apărut pe scena de la „Românii au talent” a declanșat de la primele cuvinte de prezentare niște amintiri dragi în mintea și sufletului unuia dintre jurați. E vorba de Mihai Bobonete, cel mai cunoscut personaj din „Las Fierbinți”.

După ce Raisa Radu a spus că are 12 ani și este din Slobozia, juratul a dat frâu liber câtorva amintiri din viața sa. Așa cum îl știți, nu e un tip care vorbește prea des despre femeia iubită și copiii lor. Dar, de data aceasta, încărcat de emoție…

Și-a cunoscut soția în Slobozia, orașul copilăriei și al anilor de școală. Ea, Cătălina, avea tot 12 ani, ca Raisa, atunci când a cunoscut-o și îndrăgit-o. El avea 14 ani. Iar de atunci dragostea lor nu s-a stins. „De 26 de ani suntem împreună”, a spus Mihai Bobonete.

Foto: Facebook

S-au căsătorit târziu, în 2003. Într-un interviu mai vechi, glumind în stilul caracteristic, actorul spunea că a uitat cum și-a cucerit soția în urmă cu peste 20 de ani. Dar că, deși au rămas toți acesti ani împreună , au făcut nunta abia în anul 2018, când deja aveau și copiii. „A trebuit să mă conving… 25 de ani, că vreau să rămânem. Glumesc.

Nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”. Și chiar sunt. A spus-o și aseară, la masa juraților. Cătălina i-a oferit acestuia doi copii, un băiat și o fetiță. Octavian are 12 ani, iar Maria, 8 ani.

Raisa, Golden Buzz și îmbrățișările lui Smiley și Pavel Bartoș

Interpretarea Raisei pe scena de la Românii au talent l-a emoționat și mai mult pe Mihai Bobonete. Avea lacrimi în ochi la sfârșitul melodiei. Și a apăsat butonul de Golden Buzz. Uimiți de vocea fetiței de 12 ani au fost și restul juraților, gazdele Smiley și Pavel Bartoș, dar și publicul. Cu vocea tremurândă, melancolicul Bobonete a ținut un scurt „spici”.

Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească o cale prin care să mă răscolească pe mine ca adult. Mă întreb dacă nu cumva e un miracol? Dacă nu e peste un talent! Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea! Momentul ăsta m-a răscolit total! Eu cred că tu meriți mai mult decât patru de DA”, a spus Mihai Bobonete, după care a apăsat butonul auriu.

“Are un talent deosebit! Nu este o altă cântăreață. Iar eu cred că este câștigătoarea Românii au talent de anul acesta”, și-a spus opinia juratul.

După ce a ieșit din scenă, încărcată de fericire și emoție deopotrivă, Raisa i-a rugat pe Smiley și Bartoș să o mai îmbrățișeze o dată, ca la începutul momentului ei pe scenă, pentru că i-au purtat noroc. Celor doi, tătici și ei de fete, li s-a pus nodul în gât.

Cine este micuța Raisa din Slobozia

Cel mai mare vis al puștoaicei de 12 ani este să ajungă o mare cântăreață. E crescută de o mamă singură, așa că nu are studii muzicale și nici nu a luat vreodată lecții de canto. Dar are o voce extraodrinară. Cântă doar la o biserică din Slobozia, pentru că nu a avut cine să o ducă la concursuri sau festivaluri. La biserică, însă, își exersează vocea, iar faptul că acolo toată lumea o ascultă cu mare plăcere și o apreciază îi dă încredere.

A insistat pe lângă mamă, care nu era convinsă că e pregătită, să o înscrie la „Românii au talent”. Și iată că a reușit să facă primul pas spre performanță.

Recomandarile noastre