Bobonete îl bârfește pe prietenul Răzvan Simion. ”Aveau doar o căsnicie de fațadă”

Bobonete îl bârfește pe prietenul Răzvan Simion. ”Aveau doar o căsnicie de fațadă”
Puțini știu că Mihai Bobonete este prieten cu altă vedetă de televiziune. Cei doi au avut de suferit din pricina unei femei care le-a făcut zile amare. Bobiță a recunoscut că se ruga să o calce tramvaiul.

Mihai Bobonete este un actor foarte îndrăgit. Este simpatic, pus pe glume, iar serialul Las Fierbinți este în topul audiențelor. Însă, o femeie i-a pus răbdarea la încercare. Era soția prietenului său și a înghițit toate înjurăturile.

Bobonete îl bârfește pe prietenul Răzvan Simion. ”Aveau doar o căsnicie de fațadă”

Mihai Bobonete îi dă viață, de 10 ani încoace, cârciumarului Bobiță din ”Las Fierbinți”.

Puțină lume știe de prietenia strânsă dintre matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion și actorul Mihai Bobonete. Cu toate astea, între fosta soție a prezentatorului și simpaticul artist a existat întotdeauna o adevărată luptă, scrie evz.ro.

„Mă rugam să o calce tramvaiul”, s-a confesat Bobonete.

„Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa”. „N-aș spune….” „Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aduceam berea la pisoar, în club…ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”, a afirmat, cu umor, actorul în podcastul său.

După un mariaj ce a durat 15 ani, timp în care au crescut doi copii împreună, Răzvan Simion a divorțat de Diana Simion, în 2015. Răzvan și Diana s-au despărțit, după ce acesta a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă.

Divorțat de fosta sa soție, Diana, alături de care are doi copii, Ianca și Tudor, matinalul a încercat să își refacă viața alături de Lidia Buble. Cuplul nu a rezistat însă testului timpului și astăzi Răzvan iubește din nou o frumoasă brunetă, pe numele său Daliana Răducan.

Căsnicie de „fațadă”

Apropiații foștilor soți susțineau că mariajul lor scârțâia de ceva vreme și că aveau doar o căsnicie de „fațadă”. Se spune că Diana Simion a suferit teribil după divorț și nu s-a ferit să arate acest lucru.

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat.

După despărțire, ea a părăsit Capitala și și-a refăcut viața la Timișoara. Și-a construit o casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai săi. Iar, de ceva timp, Diana trăiește o poveste de dragoste cu un afacerist de pe Bega. Sursa: evz.ro


Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

După Pepe, și Bobonete din Las Fierbinți și-a deschis canal de YouTube. Iată primul invitat!