Ați aflat? Giani și Dorel din „Las Fierbinți” s-au apucat de afaceri. Se fac youtuberi

Ați aflat? Giani și Dorel din „Las Fierbinți” s-au apucat de afaceri. Se fac youtuberi
Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii 10 ani. Actorii sunt plini de umor și milioane de români se amuză de pățaniile lor. Giani și Dorel s-au apucat de afaceri. Au început cu 10 beri.

Să se urce milioanele de euro pă noi! Așa și-au spus Giani și Dorel și s-au apucat de o afacere mare: s-au făcut youtu-beri. Dorel a udat afacerea cu 10 beri. Uite cum se distrează echipa Las Fierbinți!

”După zece ani te obișnuiești cu ei”, glumește Giani (Costi Diță)

Giani și Dorel s-au apucat de afaceri. Se fac youtuberi

Actorii din serialul Las Fierbinți sunt ca o familie. ”După zece ani te obișnuiești cu ei”, glumește Giani (Costi Diță).

În ultimul episod, Dorel ia din restaurantul pe care îl are împreună cu fratele lui, Bobiță, un kilogram de mici și zece beri. Are tupeul să întrebe dacă micii sunt proaspeți, dar nu plătește nici un leu.

Dorel mărturisește că are un plan secret cu Giani: fac o afecere care să le aducă imediat milioane de euro: se fac youtuberi.

În realitate, ca toți artiștii, ei nu mai au spectacole din cauza pandemiei. Așa că unii s-au mutat online. Mihai Bobobonete (Bobiță) are deja un canal pe YouTube și face reclamă la diverse produse și locații. Înregistrările de la spectacolele lui de stand by are fiecare peste 2 miliane de vizionări.

Așa că și Dorel și Giani ar putea să se îmbăgățească. Au început cu 10 beri (youtu-beri).

Mulți dintre membrii echipei Las Fierbinți muncesc împreună de mulți ani

De ce câinele echipei se numește Dieg

Mulți dintre membrii echipei Las Fierbinți muncesc împreună de mulți ani.

”Domnul cu clacheta este regizorul Buliga. Domnul mai plinuț și care terminase de mâncat cei 11 hotdogi este nimeni altul decat Bobonete. Cățelul din imagine este câinele echipei, Dieg. Înainte, îl chema Diego, dar a fost castrat și de atunci nu mai are «o»”, a scris Mihai Mărgineanu, Ardiles, din serial.


Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

Celentano, cum nu l-ați mai văzut. Adrian Văncică a fost clovn în Coreea