Mihai Bobonete rupe tăcerea. Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent

Mihai Bobonete rupe tăcerea. Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent
După plecarea lui Florin Călinescu de la Românii au talent, toată lumea se întreabă cine va veni în locul lui. Să fie oare Mihai Bobonete?

Plecarea lui Florin Călinescu de la Românii au talent a stârnit multe întrebări. Cine îi va călca pe urme.

Mihai Bobonete rupe tăcerea. Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu la Românii au talent

În ultima perioadă circulă câteva zvonuri potrivit cărora unul dintre cei care ar putea să stea în locul lui Florin Călinescu la masa juriului emisiunii Românii au talent ar fi Mihai Bobonete. Actorul a dezmințit însă zvonul, precizând că până în acest moment nu știe nimic.

„Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba. Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți”, a mărturisit Mihai Bobonete pentru playtech.ro.

Să fie oare Cătălin Botezatu?

Pe de altă parte, potrivit DC News, surse din anturajul lui Cătălin Botezatu au mărturisit că acesta și-a dat demisia de la Kanal D și ar urma să fie jurat la Românii au talent. Despre motivul pentru care a părăsit emisiunea Bravo, ai stil, a declarat chiar vestitul designer pe contul său de socializare. Doar că el spune că rămâne la Kanal D într-un alt proiect.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult. Nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru. Că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a afirmat Botezatu.

Sursă foto: Instagram