Pasiunea ascunsă a lui Andi Moisescu. Juratul de la „Românii au talent!” are și el un talent secret

Pasiunea ascunsă a lui Andi Moisescu. Juratul de la „Românii au talent!” are și el un talent secret
Andi Moisescu este unul dintre jurnaliștii și prezentatorii TV foarte îndrăgiți. Are deja în spate o carieră lungă, și a rezistat tocmai talentului său de a face bine „pe sticlă”.

Dar pasiunea ascunsă a lui Andi Moisescu a ieșit acum la iveală. Juratul de la „Românii au talent!” are și el un talent secret. El a ajuns să dezvăluie totul printr-o postare, pe contul personal de Instagram.

În general, a văzut toată lumea, Andi Moisescu este destul de rezervat atunci când vine vorba despre viața personală. A vorbit greu inclusiv despre frumoasa și longeviva sa relație cu  Olivia Steer. Dar acum a dezvăluit un talent pe care l-a  ținut destul de ascuns.

Ce talent ascunde Andi Moisescu

„Și mă dusesem la @zeedoshop doar pentru un cablu și niște corzi de chitară… ”, a relatat Moisescu pe In stagram arătându-și noua „bijuterie”. El și-a cumpărat ukulele.

Ukulele este un instrument muzical asemănător cu o chitară, mică, cu patru corzi. Este o adaptare a cavaquinho-ului portughez creat în deceniul 1880-90, în Hawaii, de imigranți portughezi.

Ulterior s-a răspândit în întreaga Polinezia Franceză și Insula Paștelui, iar în prezent instrumentul este utilizat pe scară largă în muzica insulelor din Polinezia. Mulți artiști contemporani cântă și la ukulele. Printre aceștia amintim: Tiny Tim, Vic Chesnut, Dick Dale, Jimi Hendrix, Artie Shaw, Neil Young, Eddie Vedder, Christofer Drew, George Harrison, Paul McCartney, George Benson și Brian May.

Cum a cântat juratul de la „Românii au talent!” în locul unui concurent

Cine îl urmărește pe Andi Moisescu, știe că acesta e pasionat de chitară. Un moment impresionant a avut loc în urmă cu mai mulți ani, într-o emisiune „Românii au talent!”. Juratul n u a rezistat tentației și, văzând cum concurentul a avut un număr la chitară de numai câteva secunde, s-a ridicat de la pupitru, i-a luat chitara și a continuat el să cânte.

Andi Moisescu a luat instrumentul, l-a rugat pe tânăr să se dea la o parte și a cântat el cunoscuta piesă a trupei Pasărea Colibri, „viața la țară”.  Ineditul moment a avut loc în martie 2013.

Sursa foto: Instagram