Adevărul despre tensiunile intime dintre concurenții de la Survivor. Asta se întâmplă, de fapt, în junglă

Adevărul despre tensiunile intime dintre concurenții de la Survivor. Asta se întâmplă, de fapt, în junglă
Departe de casă, semidezbrăcați,  în junglă, concurenții de la Survivor România au avut parte de surprize de natură intimă. Când au plecat nu s-au așteptat la așa ceva. Ceea ce li s-a întâmplat e aproape incredibil.

Când telespectatorii văd fotografii sau imagini video din timpul show-ului, cu concurenții și concurentele îmbrăcat sumar, se gândesc cat de expuși sunt aceștia la gânduri pătimașe. Fetele arată incredibil de bine, iar bărbații, și ei, își etalează musculatura și pătrățelele abdominale. Poate că lumea ar crede că dincolo de ceea ce se arată la televizor între concurenți pot să aibă loc și diverse momente romantice, chiar dacă unii au lăsat acasă oameni dragi. Ei bine, lucrurile stau neașteptat.

Adevărul despre tensiunile intime dintre concurenții de la Survivor ies la iveală pe măsură ce își dezleagă limbile unii dintre aceia care au fost eliminați. Dacă există o tensiune sexuală acolo în tabără, povestește  și frumoasa dansatoare Natalia Duminică.

„Nu. Acolo, fiind atât de mari lipsurile toate, ai, vorba Laurei Giurcanu, „libidoul la zero”. Nu vrei nimic. Eu am pierdut simțul ăsta de diferență între sexe, nu mai eram bărbați și femei, eram oameni, toți”, a mărturisit aceasta, într-un interviu acordat publicației Click!.

Cătălin Zmărăndescu spune cum a aflat că nu va mai puta avea relații intime o lună

Cătălin Zmărăndescu, recent întors și el din Republica Dominicană, nu a scăpat nici el de întrebările incomode. Franc, cum îl știți, acesta nu a avut rețineri să povestească, în emisiunea La Măruță, despre ce i s-a întâmplat și, mai ales, despre ce se aștepta să nu i se mai întâmple, o vreme, după ce a ajuns acasă. Pe scurt, medicul show-ului le-a spus concurenților de la început că, din cauza greutăților și stresului la care le vor fi supuse corpurile, vor suferi transformări, care vor avea efecte directe asupra vieții lor sexuale, pe termen lung.

„Dragii mei, fetele au să aibă niște transformări. La băieți nu se mai… nimic. Dar nimic, asta ne-a spus medicul, Teo”, a povestit Cătălin Zmărăndescu. „Am ieșit afară și l-am luat pe doctor…  Concluzia a fost că am rămas doar cu aparat de făcut pipi. Zmără, să vezi, mai durează o lună de zile, după, până își revine, mi-a mai spus”, a mai continuat să relateze discuția fostul luptător.

Cu cele mai sumbre gânduri în legătură cu bărbăția sa, Cătălin Zmărăndescu a revenit acasă, la soția sa. „Oameni buni, am plecat atât de stresat de acolo”, mărturisește acesta. Se gândea inclusiv să apeleze la stimulente medicale.

„Am ajuns acasă… și zic, nu avem ce face. Sau mă duc si cumpăr o pastilă și văd cum este”, a mai povestit acesta. Dar, relatarea lui are un final fericit. Până la urmă, i-a dat mesaj medicului să-i spună că prognosticul lui nu se confirmă. „Cert este că am văzut-o pe soția mea cum se schimbă frumos, iar eu care eram ferm convins că nu mi se mai întâmplă nimic, am stat relaxat… dar… I-am dat mesaj doctorului să-i spun că m-a mințit”, a mai povestit Zmărăndescu.

Sursa foto: Instagram