Rengle: „Zmărăndescu e hot! Nu-mi pasă de ce zice lumea!”

Rengle: „Zmărăndescu e hot! Nu-mi pasă de ce zice lumea!”
Emil Rengle s-a schimbat mult în timpul participării la Survivor. E mai îndrăzneț. Și i-a plăcut de Zmărăndescu.

A vorbit despre fostul luptător și cât a fost în Republica dominicană. Dacă vă amintiți, pe el l-a  menționat când a relatat că toată lumea a slăbit de când era acolo. Iara cum, cu un Zmărăndescu mai slab cu 25 de kilograme  întors acasă, Emil Rengle nu s-a putut abține să nu îl complimenteze. I-a spus că arată bine, că e „hot”. Și a mai explicat Emil Rengle că el când complimentează, o fce pentru sine. Și cu sinceritate, din apreciere pentru persoana vizată.

Cătălin Zmărăndescu a spus că Rengle i-ar fi făcut avansuri

Cătălin Zmărăndescu a spus că Rengle i-ar fi făcut avansuri la Survivor România. Declarația a făcut-o în emisiunea lui Cătălin Măruță. Deși părea că nu se înțelegeau defel, între ei a fost cu totul altceva. După ce a fost eliminat de la „Survivor România”, Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a fost întrebat de prezentator dacă a primit avansuri din partea colegilor.

Luptătorul a răspuns că fostul său coleg Emil Rengle i-ar fi făcut mai multe complimente, cât se aflau în junglă. „Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a povestit Zmărăndescu.

Reacția lui Emil Rengle: „Sunt aici, sub tine!”

Imediat după declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle a reacționat pe TikTok. „Hello Cătălin, sunt aici, sub tine”, începe Emil Rengle postarea.

@emil.rengle Reply to @borsos.alexia doar mie mi se pare? #foryou ♬ original sound – RENGLE

„OK! După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit hot și l-am complimentat. I-am zis că e hot, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentez pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a spus Emil Rengle pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Instagram