Survivor. Emil Rengle renunță. Anunțul ciudat, făcut în consiliu după ce s-a aflat povestea mamei lui

Survivor. Emil Rengle renunță. Anunțul ciudat, făcut în consiliu după ce s-a aflat povestea mamei lui
Sfâșietor a fost tot ceea ce s-a întâmplat seara trecută în ultima ediție a super show-ului Survivor. Emil Rengle a avut lacrimi în ochi, la fel și  telespectatorii.

Cu lacrimi în ochi, Emil Rengle a vorbit despre anii care i-au marcat viața: mama lui a vrut să se sinucidă, iar episoadele depresive ale acesteia s-au întins în ani. Artistul a povestit cum a trecut printr-o așa o experiență groaznică. Apoi, la finalul ediției de ieri, a zis ca are un anunț de făcut.

„Mama mea avut foarte multe gânduri de suicid pentru că a pierdut un prim copil. Am avut un frate pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7 – 8 – 9 ani și știu că nici eu, nici sora mea, nu avem voie să intrăm în cameră unde stătea mama pentru că urla că ea se sinucide și nu vrea să vedem. Cumva toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit oarecum obsedat de mama pentru că nu știam cât o s-o mai am.

Și nu înțelegeam cum adică să te sinucizi. De ce-ai vrea să pleci și să ne lași. În momentul în care mama a vrut să divorțeze de tata pentru prima dată, aveam 10 ani. M-am ascuns în  coșul de rufe nespălate ca să îi arăt că nu vreau să plece, m-au căutat foarte mult și în final au chemat poliția pentru că nu mă găseau.

Și m-am speriat și mai tare și nu mai voiam să ies pentru că mi-era frică c-o să iau bătaie. Mulți ani am devenit vinovatul principal pentru nefericirea ei, pentru că a rămas în această căsnicie nedorită doar pentru că eu am stat ascuns și mi-am arătat rănile”, a povestit cunoscutul dansator.

Emil Rengle a ajuns la spitalul de psihiatrie

Artistul a povestit și alte momente dramatice din copilăria lui traumatizantă. „Când am fost mic mic mă dădeam cu capul de pereți și de covor așa fără să știu  de ce. Și m-au dus la spitalul de nebuni și din nou din nou nu înțelegeam de ce sunt nebun și de ce trebuie să trec prin ceea ce trec”, a spus artistul.

El a mai continuat să vorbească despre traumele vieții mamei sale. „Mama mea este cea mai puternică persoană pentru că traumele prin care a trecut ne-au ajutat (…). Era o perioadă în care nu exista psiholog  sau terapeut, era privită și ea ca o nebună și nu știa cum să iasă din acel loc negru în care se afla și nimeni nu putea s-o ajute. Iar ea nu putea să facă bine în jurul ei dacă ea nu era bine”, a arătat Emil Rengle.

Emil Rengle, mesaj pentru mama sa

În finalul monologului său, Emil Rengle a avut un mesaj puternic pentru cea care i-a dat viață. „Voi reuși să îți spun toate lucrurile pe care n-am reușit să le spun pentru că n-am știut cum, când am fost copil. Că vreau să iert, că te-am iertat deja.

Îmi amintesc de mine când eram mic, îmi amintesc de acel Emil și pot să mă uit în fiecare seară în ochii lui când închid ochii, aici, și îmi amintesc de toate lacrimile pe care le-am plâns nopțile în care era pur și simplu batjocura lumii și mă gândesc la cât de mulți alți Emil mai există în lumea aceasta.

Din acest moment Emil Rengle pe tocuri a murit. Am descoperit bărbatul din mine, picioarele goale și murdare din junglă vor să se întoarcă în România așa și să se înglobeze această masculinitate și bărbăție pe care am câștigat-o aici cu acea feminitate pe care am câștigat-o atunci și să devină varianta cea mai bună. Sunt aici eu, Emil Rengle  și devin ceea ce am fost menit să fiu dintotdeauna”.

Scandal pe față între TJ Miles şi Cătălin Zmărăndescu

Faimoşii au pierdut jocul de imunitate de luni, în faţa Războinicilor, astfel că au avut un consiliu de nominalizare. A participat și Cătălin Zmărăndescu, care a fost trimis în Exil de colegul său, TJ Miles. Cătălin l-a atacat din nou pe TJ, pentru decizia de a-l trimite acolo. S-a lăsat cu replici tăioase.

Zmărăndescu l-a numit pe TJ „frustrat”, iar TJ a insinuat că Zmărăndescu este un „nimeni” şi l-a întrebat, în repetate rânduri: „Cine eşti tu? Nu a auzit nimeni de tine”. „Cine ești tu să mă trimiți pe mine acolo? Lucrurile se întorc. Tu ești un om care calcă pe cadavre.(..) Băiatule, când spui Cătălin Zmărăndescu se înclină milioane de oameni. Pentru mine a cântat imnul României, pentru tine cine a cântat?!”, i-a replicat Zmărăndescu, la care TJ a răspuns imediat: „Cine ești tu, bro?! Nu am auzit niciodată de tine, mă înțelegi?”.

„Ești un tip prea frustrat și prea plin de el”, i-a mai spus Cătălin. „Tu ești frustrat, uită-te la tine cum stai cu capul în jos și supărat”, a mai spus și TJ Miles.

La consiuliul de nominalizare, cele mai multe voturi din partea colegilor au fost primite de Cătălin Zmărăndescu. Alături de el, au fost nominalizaţi direct Emil Rengle (de către Elena Chiriac) şi CRBL (de către Marian Drăgulescu).  Cei trei vor afla în ediţia de marţi, 1 martie, cine va pleca acasă.

Sursa foto: Survivor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre