Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a reunit familia, într-un moment emoționant

Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a reunit familia, într-un moment emoționant
Zi cu emoții mari pentru fostul ginere al lui Traian Băsescu. Răzvan Ionescu (Sida) și-a botezat fiica. Pentru ca evenimentul să fie complet, a reunit familia.

Micuța Annelise a fost creștinată, duminica aceasta. Cu această ocazie s-a aflat că aceasta poartă dpuă prenume de inspirație franceză. Ea se numește, complet, Marie  Annelise. Bogdan Ionescu și frumoasa sa soție, turcoaica Sheila, și-au botezat fiica la Biserica Sfântul Mina Vergiu din București.

La ceremonie au participat apropiații familiei, dar și cei doi copii pe care Bogdan Ionescu îi are deja, din mariajul cu Elena Băsescu. Traian junior, de 6 ani, și pe Anais, în vârstă de 8 ani sunt foarte încântați de noua lor surioară, astfel că nu puteau să lipsească de la creștinarea acesteia.

Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu o frumoasă turcoaică

Așa cum știți, Bogdan „Sida” Ionescu s-a căsătorit cu noua sa soție acum doi ani, în luna septembrie. Cei doi au făcut căsătoria civilă în București după care au avut parte de o nuntă de vis într-un fost palat otoman, pe malul Bosforului, la Istanbul. Din acel moment, Bogdan a avut grijă să își răsfețe soția ori de câte ori a avut ocazia. La aniversarea primului an de căsnicie a dus-o într-o vacanță în Franța. Apoi s-au bucurat să anunțe lumii că urmează să aibă primul lor urmaș.

În ianuarie, fostul ginere al lui Traian Băsescu a devenit tată a treia oară

Marie Annelise a venit pe lume în luna ianuarie, anul acesta.  Când abia împlinise o lună a mers în prima sa excursie, împreună cu părinții săi, într-un hotel de lux, cu spa, în Poiana Brașov. În toate aceste luni, fericitul tătic, Bogdan Ionescu, a demonstrat cât de implicat este în creșterea ei, având grijă să nu îi neglijeze pe ceilalți doi copii. Aceștia sunt deosebit de încântați de sora lor mai mică, și se bucură mereu să fie în preajma ei și să o admire. Pe de altă parte, micuța, așa cum dezvăluie mândrul tătic e o floare de bebeluș, frumoasă și sănătoasă.

Sursa foto / video: Instagram