Fostul iubit, Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre soții Năstase. Ipoteza bătrânului milionar

Fostul iubit, Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre soții Năstase. Ipoteza bătrânului milionar
De la ce ar fi pornit scandalul se pare că știe miliardarul din America. Fostul iubit, Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre soții Năstase.

La nici 24 de ore de când Ioana Năstase suna la 112 să reclame că este agresată de soțul său, Ilie Năstase, ies la iveală detalii din culisele scandalului care părea iscat din senin. Povestea e simplă: Ioana s-a întors vineri seara de la munte. În loc de flori sau cadouri cu ocazia onomasticii, a primit bătaie.

Șocată și în pericol, femeia a sunat la 112. Toată lumea a vrut să știe care a fost „mobilul” scandalului. Iată că fostul iubit, Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase. Milionarul stabilit peste ocean susține că din cauza lui se ceartă ultimul cuplu Năstase.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Cum s-au înjurat Năstase și Rădoi

Ideea este că între cei doi bărbați din viața Ioanei sunt ceva animozități. Actualul soț, Ilie Năstase, s-a simțit ofensat  după ce fostul iubit i-a dat like, la o poză, fostei sale iubite.

Nick Rădoi i-a comentat „numărul 1” Ioanei la o poză în care bruneta apare alături de o mașină Lamborghini, iar replica lui Năstase a fost „fuck you”. „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a mai declarat Nick Rădoi. Și tot el spune ce va face fosta sa mare dragoste: „Ioana va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”.

Milionarul și Ioana s-au despărțit amiabil

Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și e de părere că Ioana îl va ierta pe soțul ei. Dar el a decis să rupă orice legătură cu ea, ca să nu îi mai creeze probleme.

În urmă cu trei ani, înainte să se mărite cu Ilie Năstase, Ioana a avut o relație cu celebrul milionar Nick Rădoi.  Aceasta a durat câteva luni. „Despărțirea noastră a fost una ok, ea nu s-a obișnuit cu mentalitatea din America”, a explicat Rădoi. Contactată de Click!, Ioana Simion a negat că Nick Rădoi a fost motivul de la care a pornit cearta cu soțul ei.

Sursa foto: Facebook

Legătura neștiută dintre Naomi Campbell și Lewis Hamilton. Ce mesaj i-a transmis supermodelul pilotului de Formula 1

Recomandarile noastre