Fostul lui Jennifer Lopez se ține tare pe poziție. Ce spune despre o nouă relație

Fostul lui Jennifer Lopez se ține tare pe poziție. Ce spune despre o nouă relație
În timp ce fosta lui logodnică radiază de fericire la brațul fostului logodnic de acum mulți ani, el nu vrea însă să se afișeze cu nimeni. În timp ce informații picante au „transpirat” în presă, A-Rod a decis să închidă zvonurile despre o poveste de dragoste.

Alex Rodriguez, fostul lui Jennifer Lopez, se ține tare pe poziție și pune piciorul în prag în legătură cu zvonurile conform cărora a devenit „confortabil” cu fosta vedetă a Real Housewives Of New York City, Kelly Bensimon. Un reprezentant al acestuia a declarat pentru  E! News, că „nu există nimic acolo” între fosta vedetă a baseballului în vârstă de 46 de ani și celebritatea în vârstă de 53 de ani.

Ceea ce a făcut dezmințirea total surprinzătoare a fost faptul că un reprezentant al lui Kelly declarase anterior pentru Page Six că ea și A-Rod poartă o „relație distractivă prin mesaje” în ultimele luni.

Oamenii lui Kelly vorbesc despre o relație… virtuală

O altă sursă a susținut, marți, tot pentru Page Six, că lucrurile s-au încălzit bine între cei doi, deși relația, din ce știa, a rămas strict virtuală.

„Au o relație de mesaje text drăguță și cochetă, au spus sursele. „Alex i-a cerut să iasă de mai multe ori, deși nu a fost la o întâlnire cu el”. E cunoscut că deseori, ziariștii și reprezentanții vedetelor sunt secretoși cu privire la clienții lor, reprezentantul lui Kelly a părut să confirme o mare parte din informațiile care au ajuns în public, deși nu au mers până la a numi discuțiile lor „flirturi”. „Au avut o relație distractivă prin mesaje text în ultimele două luni, a spus reprezentantul ei. Îl crede fermecător și un domn”.

De când s-a retras din Major League, Alex s-a concentrat pe investițiile sale în afaceri și pe extinderea proprietăților imobiliare. Și se pare că acest ultim aspect ar fi fost  unul din subiectele despre care el și Kelly ar fi discutat. „Au prieteni comuni și ea a vorbit cu el despre imobiliare”, a adăugat reprezentantul ei.

„Nu există nimic acolo”

Cu toate acestea, reprezentantul lui Alex a pus la îndoială această relatare într-o declarație pentru E! și a negat orice indiciu de dragoste între cei doi. „(Kelly) a apelat la o oportunitate imobiliară și asta este. Nu există texte flirtante, nu există nimic acolo”, a precizat reprezentantul lui A-Rod care a adăugat și că acesta rămâne concentrat pe afaceri și familie.

„Mulți oameni i se adresează în scopuri de afaceri. Domnul Rodriguez este concentrat asupra conducerii Arod Corp, Timberwolves și a fi un tată prezent pentru fiicele sale”, se mai arată în declarația oficială. Alex Rodriguez  are două fiice, Natasha, 16 ani, și Ella, 13 ani, cu fosta sa soție Cynthia Scurtis.

Jucătorul devenit analist sportiv a fost anterior logodit cu Jennifer Lopez, 52 de ani, cu care a început să se întâlnească în 2017. Cuplul s-a logodit în 2019, dar nunta lor a fost amânată de pandemia de coronavirus. Ulterior,  zvonurile despre posibilele infidelități ale lui A-Rod au determinat cuplul să se despartă în martie, deși nu au confirmat despărțirea decât în ​​luna următoare.

Sursa foto: Instagram