Fostul premier Cîțu trece prin cele trei etape ale reformei personale: meditație, analiză și acțiune

Fostul premier Cîțu trece prin cele trei etape ale reformei personale: meditație, analiză și acțiune
La 50 de ani, fostul premier liberal  pare că a descoperit esența fericirii. Trebuie să facă reformă, în plan personal, iar aceasta se produce în trei pași. Pe doi i-a bifat în trecut, acum s-a apucat serios de al treilea.

Florin-Vasile Cîțu este un politician și economist român, senator al circumscripției București. A fost Ministru al Finanțelor (2019 – 2020), apoi premier (2020 – 2021), și președinte al Senatului (2021 – 2022). În timpul mandatului de prim ministru a ieșit al iveală că a fost prins sub influența unor anume substanțe în SUA, iar imaginile din momentul arestării (el însuși a recunoscut că a fost reținut 2 zile) au făcut deliciul bârfelor de acum un an.

Cu alura de tânăr fără vârstă, în ciuda podoabei capilare care nu l-a prea avantajat, Florin Cîțu a părut mereu un personaj relaxat. Cât a fost ministru i-a inspirat pe artiștii stradali care au împânzit Bucureștiul cu stencil-uri cu mesajul „Cîțu salveazăeconomia”.

Altfel, Florin Cîțu meditează la marile teme ale vieții. Chiar și de pe plajă. De când şi-a dat demisia din PNL şi din fruntea Guvernului, apoi de la şefia Senatului, Florin Cîţu s-a relaxat și mai tare, a plecat în vacanță, a meditat pe plajă, și, când a simțit că nu mai putea ține în el atâtea adevăruri, îşi mai varsă nervii pe PSD sau pe ministrul Finanţelor, pe Facebook.

Florin Cîţu de la analize economice, pe plajă

Recent, Florin Cîţu le-a arătat tuturor celor interesați de viața lui că a demarat reforma personală. Meditație, analiză, apoi acțiune. El  a postat pe Facebook o analiză economică, în timp ce, pe Instagram, cu vreo 10 minute înainte, posta o fotografie cu el la plajă.

„Liberalismul este singura soluție. Socialismul/intervenționismul = propagandă”, scria pe contul său pe Facebook, fostul premier Florin Cîţu. De partea cealaltă, pe instagram, Florin Cîţu a scris: „The unbearable lightness of being”. Altfel spus, face „la dolce vita”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FlorinC (@florinvcitu)

De la meditație și analiză, la acțiune

Florin Cîțu dovedește că e mai mult decât surprinzător. Nimeni nu se aștepta ca el să facă asta. fostul premier pare foarte preocupat în ultima vreme de modul în care arată, drept pentru care, după ce și-a ales o temă muzicală motivantă, piesa Ready to go a trupei Limp Bizkit, a intrat în sala de forță. A filmat greutățile și a postat la Story. Reforma personală în trei pași cu siguranță îi va întări m ușchii lui Florin Cîțu.

Cum și-a pus cenușă-n cap Florin Cîțu

Florin Cîţu a recunoscut public că, după ce a demisonat, şi-a pus cenuşă în cap. El a dezvăluit recent de ce a fost înlăturat de la conducerea PNL, în emisiunea Sub semnul întrebării, cu Robert Turcescu de la B1tv.

„Atât cât am fost acolo a trebuit să stau în fiecare ședință a coaliției și să spun de ce nu e ok să creștem taxe acum. Acea taxă de solidaritate, m-am opus. De ce în momente de criză nu intervenționismul e soluția, știu că pare bizar dar invers trebuie să funcționeze, ar trebui să lași piețele să funcționeze deschis. Era o luptă continuă.

Am înțeles că asta era problema, pentru că după ce am plecat de la PNL imediat a apărut un pachet de sprijin care a costat miliarde, imediat au apărut taxe după ce am plecat din funcția de președinte al Senatului. Era clar că mă opuneam cu argumente”.