Fostul soț al Antoniei face o declarație șoc despre artistă. Nimeni nu se aștepta la asta

Fostul soț al Antoniei face o declarație șoc despre artistă. Nimeni nu se aștepta la asta
Nici fostul soț al Antoniei nu pare să fi rămas indiferent la nurii pe care i-a pierdut și pe care îi vede etalați în fotografiile postate pe rețelele sociale de mama fiicei sale.

Vincenzo Castellano este italianul care a cucerit-o pe Antonia cu mai bine de un deceniu în urmă. Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, dar s-au despărţit în 2013. De atunci, șapte ani s-au plimbat prin fața diverselor instanțe de judecată. Între timp, Antonia a început relația cu Velea și i-a făcut acestuia doi băieți. Ea are o fiică cu primul soț, care e deja mare, are 12 ani.

În paralel cu divorțul, Antonia și Vincenzo au avut de trecut și prin procesul de recunoașterea a paternității lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, ai săi. Născuți în România, conform legislației autohtone, aceștia au fost înregistrați ca fiind ai soțului de care Antonia încă nu apucase să divorțeze la momentul respectiv. Cert e că în 2020 divorțul Antoniei s-a încheiat, la un an după ce Velea a putut să le dea numele său copiilor lui. Iar în prezent toată lumea e mai mult decât fericită.

Fostul soț al Antoniei, prieten bun cu Velea

Antonia, Velea și Castellano au o relație excelentă și apar deseori împreună ca niște buni prieteni. Recent ei au postat o imagine în care grupul e completat de actuala soție a italianului.

În august, Antonia și Alex Velea și-au luat cei doi băieți și au plecat în Italia, unde au sărbătorit-o pe Maya, fiica solistei din prima căsnicie, cea cu Vincenzo Castellano. Copila a împlinit 12 ani, este înaltă și frumoasă. La petrecere au participat toți părinții. Antonia și Alex Velea s-au fotografiat alături de Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, și de iubita româncă a acestuia, Andreea Ramona, cea care i-a dăruit deja un băiețel.

Ce spune Vincenzo Castellano despre fosta sa soție, Antonia

Vicenzo Castellano este și el intens prezent pe rețelele de socializare și face, deseori, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii săi. La fel a făcut și zilele acestea și a răspuns sincer la întrebările oarecum incomode care i-au fost puse. „Cum e relația ta cu fosta soție”, a fost întrebat italianul. Iar acesta a răspuns sincer că relația cu Antonia e „100% TOP”.

Fanii au remarcat că actuala soție a lui Castellano seamănă cu Georgina Rodriguez și au vrut să știe ce naționalitate este. Bărbatul a recunoscut că după ce s-a bucurat de farmecele uneia dintre cele mai frumoase românce, Antonia, și-a luat a doua soție tot româncă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre