Fostul soț al Oanei Cuzino a murit. Rănile milionarului ridică multe semne de întrebare

Fostul soț al Oanei Cuzino a murit. Rănile milionarului ridică multe semne de întrebare
Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a murit în spital. Bărbatul era internat de aproape două săptămâni în urma a ceea ce, oficial, a fost catalogat drept un „accident casnic”.

Extrem de discret cu viața personală, multimilionarul de origine israeliană a ajuns cunoscut după ce, în 2002, s-a căsătorit cu vedeta de televiziune Oana Cuzino. Pe atunci, ea prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de Pro Tv. Conviețuirea lor a durat 12 ani. Cei doi au divorțat în 2014.

Potrivit presei, Yoav Stern deținea în România terenuri în valoare de milioane de euro, dar făcea afaceri și cu parteneri străini. La un moment dat a fost acuzat de partenerii lui de la Interlink Overseas Corporation Limited de înșelăciune, motiv pentru care a fost reținut un scurt timp.

Cum a ajuns Yoav Stern inconștient, la spital

Fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino a ajuns la spitalul Elias pe 18 aprilie și a fost internat în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident casnic. El avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

Inițial, s-a crezut că a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball. După ce au investigat cazul, oamenii legii au ajuns la concluzia că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, și a căzut într-un spațiu adânc de un metru, lângă o scară.

Surse judiciare au confirmat, la acel moment, pentru Gândul, că o echipă a Poliției Snagov a fost la spital, în aceeași azi, la scurt timp după ce personalul medical a anunțat autoritățile, potrivit protocolului în astfel de situații. Inițial s-a presupus că Stern ar fi fost lovit în cap și în spate, cu o bâtă de baseball. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că omul de afaceri Yoav Stern ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accident casnic. Polițiștii din Snagov  au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs incidentul.