Delia are sufragerie pe roți. Artista s-a inspirat de la Hollywood. FOTO

Delia are sufragerie pe roți. Artista s-a inspirat de la Hollywood. FOTO
Drumurile lungi spre concertele din țară sunt o plăcere pentru Delia Matache. Artista a investit o avere pentru a-și asigura confortul atunci când are de făcut drumuri lungi.

Delia Matache s-a inspirat din stilul de viață al marilor celebrități atunci când și-a comandat o dubă dotată cu absolut toate cele necesare. Autoturismul cu care se deplasează la concerte este suficient de încăpător și pentru trupa ei de dansatori și backing-vocals.

În mini-sufrageria pe roți se găsesc lăzi de răcire, sertare încăpătoare, lumini de veghe și pentru citit, suporturi de pahare și tăvi rabatabile, televizor de dimensiuni mari și chiar și un pat unde Delia trage câte un pui de somn.

Artista are astfel asigurat tot confortul necesar pentru a da randament pe scenă.

O astfel de dubă a costat-o pe artistă, conform site-urilor de specialitate, peste 80.000 de euro.

Averea Deliei Matache

Banii cheltuiți de artistă pe mijlocul de transport al trupei nu au reprezentat un efort financiar. Delia a avut încasări uriașe în anul 2020, conform presei care titrează că societatea pe care o deține artista a obținut în anul 2020 venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei.

Prin intermediul acestei firme, cântăreața a ajuns să aibă în conturi 1,96 milioane de lei.