Fotografie nemaivăzută din interiorul casei familiei Beckham. Cum arată casa lui Victoria și David Beckham

Fotografie nemaivăzută din interiorul casei familiei Beckham. Cum arată casa lui Victoria și David Beckham
Romeo Beckham a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie nemaivăzută din interiorul casei familiei sale din Cotswolds, după ce un fan i-a cerut să împărtășească „o imagine nemaivăzută a ta”.

După ce un fan i-a cerut lui Romeo „o imagine nemaivăzută a ta”, fiul lui Victoria și David Beckham a distribuit pe Instagram Stories o fotografie din interiorul locuinței familiei lui. A ales să distribuie o imagine în care el apare în fața unui șemineu incredibil, construit cu un cadru tradițional din beton și lemn.

Internauții au mai aruncat o privire asupra locuinței familiei Beckham, atunci când fratele lui Romeo, Brooklyn, a pozat în fața casei într-o fotografie făcută de mama sa, Victoria. În imagine apăreau două bănci de piele cu baze metalice care încadrau ambele părți, precum și o selecție de candelabre de aur poziționate alături. În fotografie se poate observa o podea din lemn și un covor roșu de tapiserie. Fotografia lui Romeo arăta, de asemenea, ferestre din podea până în tavan cu rame negre și perdele negre până la podea.

Ce a făcut familia Beckham pe timpul pandemiei

Romeo Beckham a stat acasă în perioada pandemiei de coronavirus, împreună cu părinții săi David și Victoria Beckham, precum și cu frații săi Cruz și Harper. Între timp, fratele său mai mare Brooklyn a petrecut începutul crizei la casa familiei logodnicei sale Nicola Peltz din New York, înainte de a se întoarce la Londra.

Proprietatea familiei Beckham este situată în zona Chipping Norton din Cotswolds. Acesta are grădini incredibile, inclusiv o piscină în aer liber, o piscină mică și adâncă, o saună și un teren de tenis, teren care a fost recent transformat într-un de fotbal.

David și Victoria Beckham dețin, de asemenea, o casă în Holland Park, Londra în valoare de 31 de milioane de lire sterline. Aceștia s-au întors ocazional la respectiva proprietate în timpul pandemiei de COVID-19 pentru muncă și atunci când Harper frecventa școala. Casa se mândrește cu propria sală de gimnastică și o cramă.

Câte costume de baie a avut iubita lui Dani Oțil în Maldive. Ultima poză incendiară

Recomandarile noastre