Fotografie rară cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Pentru simpaticul bucătar nu mai există o altă femeie

Fotografie rară cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Pentru simpaticul bucătar nu mai există o altă femeie
De când e împreună cu actrița Doina Teodoru, chef Cătălin Scărlătescu s-a transformat radical. E îndrăgostit lulea.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu se mai feresc de nimeni și își arată iubirea indiferent de locul în care se află.

Fotografie rară cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Pentru simpaticul bucătar nu mai există o altă femeie

Recent, Scărlătescu a postat pe contul de socializare o fotografie inedită în care apare în tandrețuri cu frumoasa sa iubită, actrița Doina Teodoru. Cei doi au mers la un restaurant, iar tânăra s-a așezat în brațele sale, l-a înconjurat cu brațele și l-a sărutat.

Se vede că dragostea plutește în aer și nu ar mira pe nimeni dacă Doina, cu 18 ani mai tânără, ar fi femeia care l-ar duce pe Scărlătescu în fața altarului. Mai ales că Scărlătescu a fost întotdeauna extrem de discret cu relațiile sale și nu s-a afișat cu nici o femeie.

Vacanță cu iubita în Maramureș

Nu demult, Scărlătescu a mai postat o fotografie cu el și Doina, în vacanță în Maramureș. Cei doi stăteau tolăniți pe iarbă, iar bucătarul își ținea iubita în brațe. Și, pentru a fi în trend, el i-a compus actriței și o scurtă poezie: „Printre mașini, printre tramvaie /Actorul se grăbea firesc,/Urma să vină-un nor de ploaie,/Sarmalele se dezlipesc. ?????”, a scris el în dreptul fotografiei. E de înțeles că la asemenea versuri, toți fanii s-au amuzat.

Cei doi s-au distrat pe cinste în America Express

Cătălin Scărlătescu a acceptat și provocarea celor de la America Express și a plecat cu iubita să le demonstreze tuturor că poate face orice.  „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta.

Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a mărturisit înainte de plecare Cătălin Scărlătescu. Emisiunea mult așteptată va fi difuzată în această toamnă.

Acum, însă, fanii lui Scărlătescu și al colegilor săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu îi pot urmări la Antena 1, care a început să difuzeze noul sezon din „Chefi la cuțite”.

Sursă foto: instagram