Fotografii care incriminează. Cât de des le frecventa Bill Clinton pe fetițele lui Epstein

Fotografii care incriminează. Cât de des le frecventa Bill Clinton pe fetițele lui Epstein
Fostul președinte american Bil Clinton trăiește coșmarul vieții lui. Fotografii incriminatoare cu escapadele lui alături de pedofilul Jeffrey Epstein, ies la iveală.

Bill Clinton zâmbește de plăcere în timp ce se bucură de un masaj pe gât făcut de una dintre tinerele victime ale lui Jeffrey Epstein. Aceasta este una dintre fotografiile bombă, cu totul inedite, pe care Daily Mail le-a obținut în exclusivitate și le dă publicității chiar în ziua în care fostul președinte american a împlinit 74 de ani și se pregătea să-și exprime sprijinul pentru Joe Biden la Convenția Națională Democrată.

Cea care îi face masaj pe gât lui Bill Clinton este Chauntae Davis, la vremea respectivă în vârstă de 22 de ani, și care fusese angajată de Epstein ca maseuză personală.

Potrivit Daily Mail, scena a avut loc după o călătorie cu faimosul avion privat al lui Epstein, poreclit „Lolita Express”, într-o misiune cu scop declarat umanitar a fostului președinte american, în Africa, în septembrie 2002.Porecla avionului lui Epstein vine de la titlul omonim al lui Vladimir Nabokov, în care un profesor de 36 de ani are o relație cu o fată de 12 ani.

Clinton a stat în genunchi pentru masaj

Clinton, care avea pe atunci 56 de ani, s-ar fi plâns de dureri de gât după ce a dormit în avion într-o poziție incomodă și, îndemnat de asistenta lui Epstein, Ghislaine Maxwell, i-ar fi cerut lui Chauntae să-i facă un masaj.


Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la mare. Ce se întâmplă vedeți în imagini

Primul COVID- baby confirmat „pe surse” în showbizul românesc. Gina Pistol și Smiley se pregătesc să schimbe scutece?


Maxwell este arestată în prezent, fiind acuzată că a dirijat recrutările de minore pentru orgiile pe care Jeffrey Epstein le organiza pe insula sa privată, Little Saint James, botezată și „Insula Păcatului”. Potrivit martorilor, la orgii participau numeroase personalități politice, financiare sau artistice, unul dintre cei mai fideli oaspeți fiind chiar fostul președinte american Bill Clinton.

Pe de altă parte, maseuza Chauntae Daviesm susține că a fost violată de Epstein în mai multe rânduri, după ce a fost recrutată de Maxwell. Ea a declarat, însă, că fostul președinte a fost un „gentleman perfect” în acea călătorie. Davies, acum în vârstă de 40 de ani, spune că fusese angajată ca stewardesă pentru acel zbor în Africa de către Epstein.

Într-un fragment din memoriile pe care Davies le pregătește de tipar, ea scrie că abia apoi a realizat ce spusese: „Eram groggy… Întotdeauna am fost gata să-mi dau cu stângul în dreptul. Un moment, în cameră s-a lăsat tăcerea. Nu îmi venea să cred că am zis asta. Cuvintele pur și simplu îmi scăpaseră înainte să realizez ce spun și cui spun. Apoi, deși se înroșise la față ca focul, a început să râdă. Toată lumea din cameră a râs și ea. Și, gentleman cum era, s-a așezat și am avut un unghi mai bun.”

Epstein, care a murit într-o sinucidere pusă sub semnul întrebării în celula sa, acum exact un an, l-a însoțit pe Clinton în călătoria sa în Africa. La fel și Ghislaine Maxwell.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp