Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la mare. Ce se întâmplă vedeți în imagini

Andreea Bălan a ajuns cu fetițele la mare. Ce se întâmplă vedeți în imagini
Nu a reușit să plece pentru vacanța de vară în Grecia, însă și-a reconfigurat traseul, după o excursie la Sinaia, unde se pare că a fost însoțită și de iubitul său, Tiberiu Argint, Andreea Bălan și-a dus fetițele la mare. Ella și Clara sunt în al nouălea cer.

Andreea Bălan a ajuns în sfârșit la mare cu fetițele ei. Ele petrec o vacanță pe litoralul românesc și fetițele sunt extrem de fericite. Se distrează la piscina hotelului de lux unde sunt cazate, dansează pe muzica ambientală, iar seara fac plimbări cu mămica lor prin stațiune.

Cântăreața e cu adevărat o mămică-model, iar asta se vede din postările pe care le face pe rețelele de socializare. Aproape că nu există zi în care să nu le mai arate fanilor ce năzdrăvănii mai fac micuțele ei fiice. Ele au rămas la mamă în urma despărțirii acesteia de actorul George Burcea. Deși s-a spus că se purta urât cu ea înainte de separate, după ce s-a mutat de acasă, actorul a devenit foarte implicat și atent și el cu fetițele.

„Suntem în vacanță la mare și ne simțim minunat. Cine e în zonă? Va pupăm!” Vedeta s-a cazat și acum la Hotel Melodia, unde a stat și în prima escapadă romantică pe care a avut-o, vara aceasta, când a fost fotografiată alături de noul iubit, Tiberiu Argint.

O vară plină pentru Andreea Bălan

Vara aceasta îi merge foarte bine Andreei Bălan. După ce la începutul lunii trecute și-a etalat noua cucerire, la începutul acestei luni a scos o melodie care s-a bucurat de un real succes între fani. Aceasta se numește „Nu mai doare” și poate fi interpretată ca fiind replica finală în separarea de soțul ei, George Burcea.


Megan Fox cu chipul plin de sânge. Cum a ajuns actrița în această situație

Telenovela multi-milionarului Mihai Bizu continuă în instanță


Versurile, dar și unele gesturi din videoclip te fac să te întrebi dacă mesajul transmis nu este cumva desprins din realitatea vieții cântăreței. „Poți să dai, poți să dai cât de tare/Tot ce vine de la tine numai doare”, spune refrenul. Andreea Bălan a fost bătută de George Burcea în timpul căsniciei?

În urmă cu câteva luni, Andreea a lansat  „Inimă de fier” și „Am crezut în basme”, single-uri ce au la bază tot experiențele personale ale artistei din ultimul timp.

Sursa foto: Instagram