Fotografii nud cu Raluca lui Pepe. Cine e bărbatul care le-a primit

Fotografii nud cu Raluca lui Pepe. Cine e bărbatul care le-a primit
Divorțul dintre Pepe și Raluca Pascu ( Pastramă) scoate din umbră toate scheletele din dulapuri. Ultimul capitol: pozele nud ale Ralucăi, scoase din nou la înaintare.

Fotografii cu Raluca Pascu (Pastramă) dezbrăcată au ajuns să fie vehiculate în presă, din nou. Raluca Pastramă și Pepe s-au căsătorit când aceasta avea doar 21 de ani și era deja însărcinată în cinci luni cu prima fetiță, în aprilie 2012. Exact atunci au apărut pentru prima dată fotografiile. Faptul că era minoră când le-a făcut agravează și mai mult faptul că ele sunt vehiculate în public.

Raluca e complet dezbrăcată în ele. Pozele fuseseră trimise chiar de ea unui bărbat, mai exact fostului iubit. „Ştiam de pozele astea de mult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, spunea Pepe pentru cei de la Antena 1 în anul 2012.

La momentul respectiv s-a discutat și despre inocența Ralucăi. Mai exact, Pepe pretinde că a fost primul  bărbat din viața ei.

„Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum 2 ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are”, mai spunea Pepe în anul 2012.

Raluca nu e ușă de biserică. Amantul e de mult

Dar se pare că Raluca nu este chiar atât de inocentă precum spunea artistul atunci. Opt ani mai târziu, tânăra a plecat în excursie cu un alt bărbat. Așa cum presa a scris, e vorba de un arab din Qatar, cu care a mers la Poiana Brașov, pe ascuns de soțul său.

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat.

Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, au spus prietenii cântăreţului pentru playtech.ro.

Sursa foto: Instagram

După divorțul Raluca – Pepe, alt membru al clanului Pastramă are probleme mari