Povestea de iubire dintre Britney Spears și Justin Timberlake. Fotografii rare cu cei doi

Povestea de iubire dintre Britney Spears și Justin Timberlake. Fotografii rare cu cei doi
Imagini rare cu cei doi artiști au apărut în spațiul public. Se strâng în brațe și se giugiulesc, dând dovadă că trăiesc clipe de maximă tandrețe.

Au apărut mai multe imagini în care Britney Spears se giugiulește cu Justin Timberlake și sunt niște fotografii cu adevărat rare. Cei doi par să se simtă fabulos împreună, iar afecțiunea dintre ei e maximă. Britney Spears și-a petrecut cea de-a 18-a aniversare sărbătorind cu prietenii și familia și părând deosebit de în largul ei cu iubitul de atunci Justin Timberlake. Imagini rare ale vedetei pop au fost obținute de DailyMail.

La acea vreme totul era la cote maxime pentru nou-încoronata prințesă a muzicii  pop, după un an extraordinar, în care văzuse single-ul de debut „Baby One More Time” urcând până la numărul unu în topurile muzicale din întreaga lume.

Dar, privind înapoi în prisma documentarului „Framing Britney Spears” aceste imagini, recent dezgropate dintr un bar la modă din New York-ul anilor 1999, aduc o undă de tristețe. Britney este văzută sărbătorind alături de fostul ei iubit din acea vreme Justin, și pozând cu tatăl ei Jamie – bărbați care au ajuns amândoi să fie văzuți ca autori morali ai decăderii ei.

Petrecere de majorat în cel mai fierbinte bar din New York

Jamie, în vârstă de 68 de ani, este acum acuzat în fața instanței că folosește problemele de sănatate mentală ale fiicei lui, pentru a controla finanțele acesteia în beneficiul său. Se crede că Justin, în vârstă de 40 de ani, a alimentat zvonurile că Britney l-ar fi înșelat.

Fotograful Selma Fonseca, în vârstă de 54 de ani, a fost martor la marea noapte a lui Britney din 1 decembrie 1999. Acum spune că nu este tocmai comod să vedem imaginile superstarului alături de Justin. Relația lor s-a încheiat în 2002. Selma susține, de asemenea, că era evident chiar și atunci că tatăl lui Britney era foarte atent la toate detaliile. Și cu „ochii pe beneficii”.

Vorbind exclusiv pentru DailyMail, fotografa a spus: „Britney își sărbătorea cea de-a 18-a aniversare la un bar, numit Halo, cu un grup de aproximativ 50 de persoane. Halo era locul cel mai fierbinte din New York la acea vreme. Părinții lui Britney și fratele ei, Bryan, erau acolo, la fel și vărul lui Justin. Venise și cea mai bună prietenă a lui Britney, din Louisiana, Laura Lynne Covington.

JC Chasez, colegul de trupă al lui Justin, de la NSYNC, a fost și el acolo.  A fost o atmosferă bună în timpul petrecerii, toți s-au distrat foarte bine. A fost un tort cu o imagine a feței lui Britney și i-au dat și o păpușă Britney, purtând aceeași ținută de școlăriță pe care artista o purtase în videoclipul Baby One More Time. Directorii muzicali Barry Weiss și Clive Calder i-au oferit, de asemenea, lui Britney un colier”.

Britney Spears se giugiulește cu Justin Timberlake

Selma menționează că a existat atenția unei persoane de care Britney părea să se bucure cel mai mult. „Erau deja zvonuri care circulau la momentul în care Britney ieșea cu Justin. Dar fuseseră foarte atenți să nu o arate sau să dezvăluie vreo apropiere sentimentală evidentă.

Dar când au început să danseze și să se sărute pasional, m-am gândit în sinea mea – OK, acești doi pleacă 100% împreună. Nu a dansat cu nimeni altcineva în noaptea aceea și poți vedea chimia dintre ei în pozele pe care le-am făcut. La un moment dat, Justin a luat o cireașă dintr-o băutură și i-a dat-o. Ai putea spune doar că erau super îndrăgostiți unul de altul.

Nimeni nu a reacționat la aceste imagini la vremea respectivă, pentru că nu era nicio fotografie cu ei sărutându-se și, dacă îmi amintesc bine, relația nu a fost confirmată decât după câteva luni. Este trist pentru că în imagini arată atât de dulce și de inocent, dar apoi a fost un final urât pentru ceea ce fusese o poveste de dragoste foarte drăguță pentru adolescenți”.

Poveste de dragoste marca „Disney”

Justin și Britney erau împreună din 1998, când s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Clubul lui Mickey Mouse”. Relația lor  s-a încheiat patru ani mai târziu, la scurt timp după ce au apărut zvonurile conform cărora Britney Spears l-ar fi înșelat. Și ea a trecut foarte greu peste despărțire.

Justin Timberlake a dezvăluit că a scris celebrul său hit „Cry Me a River” imediat după ce a încheiat relația cu Britney Spears, în 2002. „Eram rănit. Era furios. Sentimentele erau atât de puternice, că trebuia să le pun pe hârtie. Mi-am tradus simțirile în versuri pentru ca oamenii să le poată asculta și să rezoneze la ele. Lumea m-a auzit și a înțeles, pentru că toți am trecut prin așa ceva”, a scris Justin Timberlake în cartea lui, lansată acum trei ani.

„Când s-a terminat, m-am simțit foarte singură. Nu voiam să înțeleg ce se întâmplase. Nu am înfruntat asta, pur și simplu am fugit”, a declarat cântăreața.

Tatăl lui Britney, atent la câștiguri

După ce a urmărit documentarul realizat de New York Times, Selma a spus că vede pozele cu Britney pozând fericită împreună cu părinții și fratele ei într-o altă lumină.

„Când a venit vorba de familia ei, mama lui Britney, Lynne, era în mod clar foarte grijulie. Puteai vedea asta în ochii ei și în modul în care se uita la fiica ei. Jamie era mult mai interesat de afaceri. Era drăguț, dar părea să aibă ochii asupra beneficiilor. Am văzut documentarul și cred că Jamie încă se gândește în principal la afaceri”, a mai adăugat fotografa.

După apariția documentarului „Framing Britney Spears”, Justin Timberlake le-a cerut scuze atât lui Britney cât și lui Janet Jackson. Tatăl lui Britney nu a comentat public despre documentar. În trecut, i-a atacat pe cei din mișcarea #FreeBritney care l-au criticat pentru atitudinile sale.

Etichetând #FreeBritney drept „o glumă”, el a spus în august anul trecut: „Toți acești teoreticieni ai conspirației nu știu nimic. Lumea nu are nici un indiciu. Este de competența instanței din California să decidă ce este mai bine pentru fiica mea.  Nu este treaba celor care-si dau cu părerea”.

Sursa foto: Daily Mail

Exclusiv. Alex Bodi a ajuns viral. Mai e puțin și le ia pâinea influenserițelor