Fotografii spectaculoase de la ziua Loredanei Groza. N-a umblat cu jumătăți de măsură, a arătat cum se distrează

Fotografii spectaculoase de la ziua Loredanei Groza. N-a umblat cu jumătăți de măsură, a arătat cum se distrează
Loredana Groza a împlinit 51 de ani pe 10 iunie, iar distracția a fost la superlativ, căci vedeta n-a umblat cu jumătăți de măsură.

Chiar de ziua ei de naștere, pe 10 iunie, în loc de pozele clasice la tort sau cu flori în brațe, Loredana Groza a preferat să publice o fotografie cu o ținută provocatoare, dar și cu un mesaj pe măsură. „Ți-am spus un milion de povești, ți-am cântat milioane de cântece, te-am iubit de un milion de ori, am plâns și am râs de un milion de ori. Am mers pe un milion de drumuri, însă niciodată nu mă plictisesc de viață”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

”Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ți pierde timpul urând sau fiind invidios. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericită. Orice ar fi, nu te opri.”, a mai scris artista în dreptul unei imagini inedite, în cadrul căreia și-a etalat busul generos. Fanii probabil deja s-au obișnuit cu faptul că artista este mare amatoare de petreceri, iar buna dispoziție o caracterizează întotdeauna, iar ziua ei de naștere nu a fost o excepție. 

Loredana Groza n-a umblat cu jumătăți de măsură. A schimbat paharul cu sticla 

Și pentru că petrecerea nu ar fi fost completă fără șampanie, vedeta a rezolvat și acest aspect. S-a asigurat că toată lumea a avut această băutură din plin. Cât despre ea, nu s-a mai încurcat cu pahare, căci la un moment dat s-a filmat în timp ce bea direct din sticlă. Se pare că i-a prins bine, căci a avut ulterior fix doza de energie pentru a se distra pe ritmuri de muzică. 

Imaginile postate pe rețelele sociale arată clar cât de bine s-a distrat Loredana. Îmbrăcată într-o bluză ce-i lăsa abdomenul la vedere, o pereche de pantaloni cu talie joasă, dar și echipată cu ochelari de soare, Lori și-a etalat formele apetisante pe ritmuri de manele. Astfel, Loredana a demonstrat clar că vârsta e doar un număr, iar energia ei este infinită când vine vorba de distracție. 

Foto: Instagram

Demi Moore rupe tăcerea despre căsnicia cu Bruce Willis. Ce i-a despărțit pe cei doi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp