Horia Brenciu petrece ziua de azi cu tort și șampanie

Horia Brenciu petrece ziua de azi cu tort și șampanie
Simpaticul Horia Brenciu duce dorul concertelor. Dar azi va petrece cu tort și șampanie.

Lui Horia Brenciu, ca și tuturor artștilor, le lipsesc concertele, evenimentele. Însă, restricțiile din pandemie le-au dat răgazul să petreacă mai mult timp de calitate cu familiile lor. Azi, 21 ianuarie, Horia Brenciu petrece, cu tort și șampanie.

Horia Brenciu petrece ziua de azi cu tort și șampanie

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relaţia lor a început timid. El era prezentator, ea îi era producător.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povesteşte Horia Brenciu.

În cele din urmă (din 2014), cei doi au format o familie frumoasă. Cei doi copii ai lui Alice Dumitrecu, cu cei doi copii ai lor, Toma și Mina.

Pe 21 ianuarie, Alice Dumitrescu împlinește 52 de ani.

”Azi e ziua mamei copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! E tipa blondă, de lângă mine… Din păcate, n-o să mai scriu nimic pe Instagram astăzi. I-am oferit exclusivitate maximă! La mulți ani, iubire!”, a scris Horia Brecnciu pe pagina sa de socializare.

Horia Brenciu se mândrește cu familia sa frumoasă

Nu este prima dată când Horia Brenciu (48 de ani) se mândrește cu familia sa frumoasă. Astă vară, artistul scria: ”Brenciu suntem noi”. Un comentariu la o fotografie cu toată familia sa: soția Alice Dumitrescu (acum de 52 de ani), fiicele Maria, Andreea și micuții Toma și Mina.

Horia Brenciu se transformă în prezența lor și nu contenește să ne arate cât de importantă este familia pentru el.

Andreea (29 de ani) şi Maria (21 ani) sunt fetele lui Alice dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, însă Horia le iubeşte necondiţionat, ca un adevărat tată. Micuţa Mina a venit în viaţa lor pe 1 noiembrie 2012.

În decembrie 2016. Horia Brenciu a anunțat că familia lui s-a mărit, după ce cuplul a decis să adopte un copilaș. “Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara, fericit, Horia Brenciu, în ziua de Crăciun, în decembrie 2016.


Horia Brenciu, când a împlinit 48 de ani: ”Noi suntem Brenciu!”

Horia Brenciu are o zână în familie

Recomandarile noastre