Fratele Andrei, la cuțite cu regele saxofonului, Armin Nicoară. Un asemenea circ n-a mai fost de mult în showbiz

Fratele Andrei, la cuțite cu regele saxofonului, Armin Nicoară. Un asemenea circ n-a mai fost de mult în showbiz
Săndel Mihai l-a criticat pe cel supranumit regele saxofonului, amintind despre calitățile sale profesionale.

„Măi, fraților, el mimează! Asta face generația nouă! Nu face nimic pe acordeon”, au fost cuvintele lui Săndel Mihai, iar de aici până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas. Armin Nicoară e în stare de șoc și nu pricepe ce s-a întâmplat cu fratele Andrei, mai ales că niciodată nu au avut nimic de împărțit și l-a considerat unul dintre artiștii talentați ai României.

„Nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări când am fost la Antena Stars”

„Sunt foarte supărat pe comentariul colegului meu de cântec. Nu mă așteptam să mă înjosească pe mine și, din câte am văzut în acel comentariu, a înjosit toată generația tânără. Sincer să spun, nu mă așteptam pentru că anul trecut de Revelion am stat împreună la filmări când am fost la Antena Stars.

„Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem”

Chiar eram cu Georgiana Lobonț și cu Claudia și ne-a întrebat cum reușim să fim așa de activi pe rețelele de socializare. Ne-a zis că apreciază că suntem așa de activi. Chiar ne-a felicitat pentru tot ceea ce facem.  La o piesă cântată de el, m-a întrebat dacă îmi face plăcerea să vin să fiu acolo, lângă el, că s-ar bucura foarte tare.

Armin Nicoară și soția, Claudia Puican

Am acceptat cu tot dragul, dar uite că s-a schimbat. Asta este. Eu voi încerca să îmi fac treaba așa cum pot și cum știu. Eu nu cânt pentru muzicanți. Eu am publicul meu, un public care mă iubește.

„Am câteva milioane de oameni care mă apreciază”

Încerc să îi distrez așa cum știu și eu. Vreau să îi fac pe toți cei care sunt alături de mine să se simtă bine cu muzica mea. Și chiar dacă nu sunt pe placul unor oameni, eu mă bucur că am câteva milioane de oameni care mă apreciază și asta se vede în numărul de vizualizări de pe YouTube”, a declarat Armin Nicoară pentru Fanatik. La scurt timp după mesajul transmis, fratele Andrei l-a șters.

Recomandarile noastre