Fratele lui Tzancă Uraganu, dus de urgență la spital. Zvonurile despre starea sa sunt înfiorătoare

Fratele lui Tzancă Uraganu, dus de urgență la spital. Zvonurile despre starea sa sunt înfiorătoare
Clipe dificile pentru familia lui Tzancă Uraganu, după ce Miraj Tzunami a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme are bărbatul.

Nu s-a gândit niciodată că ar putea să treacă printr-o asemenea cumpănă, de aceea Miraj Tzunami se roagă Domnului să-l scape de probleme.

Tzancă Uraganu e în stare de șoc. Fratele manelistului e în spital. Care e starea bărbatului

Cu câteva zile în urmă, fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul Miraj Tzunami, pe numele său adevărat Florin Măcelaru, a fost luat cu ambulanța și internat de urgență la Spitalul Fundeni din București. Potrivit apropiaților, starea lui de sănătatea e precară, dar a colaborat cu cadrele medicale.

Este pentru a doua oară când ajunge la spital în doar câteva zile. Sursele spun că Miraj ar suferi de o afecțiune hepatică gravă și are nevoie de un tratament pe care trebuie să-l administreze o lungă perioadă de timp.

Va fi supus unor investigații complexe

Contactat de reporterii publicației, Tzancă Uraganu nu a vrut să arate cât este de speriat din cauza sănătății fratelui său, dar sursele spun că acesta l-ar vizita zilnic pe Miraj.

”Nu e ceva grav, doar că are o oboseală cronică. Are nevoie de câteva zile de odihnă”, a mărturisit Tzancă.

Miraj și Tzancă, scandal imens

Cei doi frați nu au fost mereu într-o relație atât de apropiată. Cu aproape doi ani în urmă, între cei doi a avut loc un scandal uriaș, din cauza unei mașini. Potrivit surselor, atunci Miraj i-ar fi spus lui Tzancă că nu îi acordă respectul cuvenit și că nu are voce. Nici Tzancă n-a plecat capul, iar cuvintele lui au fost extrem de dure.

”Vorbește gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Ați văzut și voi în ce hal a ajuns. Cântă și prost, cântă și fals, e vai de capul lui. N-are nici formație, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi”, a spus atunci Tzancă, citat de Cancan.

Dar pentru că sângele apă nu se face, cei doi s-au împăcat apoi au lansat piesa „Legendele”, care a avut mare succes în rândul iubitorilor de manele.

Sursă foto: fanatik