Frații Tate i-au încăierat pe Marian Ceaușescu și Nikita. Aceștia erau la un pas de bătaie lângă mașina milionarilor americani

Frații Tate i-au încăierat pe Marian Ceaușescu și Nikita. Aceștia erau la un pas de bătaie lângă mașina milionarilor americani
După ce au fost eliberați din arestul preventiv, frații Tate par mai discreți ca oricând, în timp ce alte personaje cu notorietate în lumea mondenă și pe rețelele sociale au grijă să facă valuri în preajma lor. Întrebarea momentului este dacă, alături de ei, Nikita îl va anihila pe Marian Ceușescu în scandalurile publice, după ce au fost văzuți atacându-se.

Zilele trecute, frații Tate și-au făcut apariția într-o mașină, iar presa îi aștepta. Printre jurnaliști se aflau Marian Ceaușescu și Nikita, sosită de curând din Spania. Cei doi s-au încăierat la un moment dat și erau la un pas de bătaie lângă mașina milionarilor americani. Ceaușescu îi lua la rost, Nikita îi apăra pe frații Tate și le ridica osanale de admirație. Imaginile filmate vorbesc de la sine

Amintim că autoritățile române i-au arestat în decembrie pe Andrew Tate, cetățean atât al Statelor Unite, cât și al Marii Britanii, și pe fratele său mai mic, Tristan, sub acuzația de trafic de persoane, viol și formarea unui grup infracțional organizat. Deţinuţi trei luni în arestul Poliției Capitalei, ambii bărbaţi, care neagă orice faptă, se află acum în arest la domiciliu, în aşteptarea procesului.

Bătăușa Nikita spune că îi iubește pe Andrew și Tristan Tate

Într-una din ieșirile lor pentru o întâlnire cu autoritățile, frații Tate au fost așteptați de aceste două personaje aparte ale Bucureștiului, bătăușa Nikita și mereu revoltatul Marian Ceaușescu. Protestatarul de serviciu Marian Ceaușescu se afla în preajma mașinii celor doi milionari.

Nikita de România și Marian Ceaușescu, scandal lângă mașina fraților Tate

Revoluționar în 1989, bătut la mineriada din 1990 și, mai nou,  protestatar în era Facebook, Marian Ceaușescu a venit în mod special să îi filmeze pe cei doi inculpați. Lângă bolidul Porsche Cayene al celor doi a apărut și bătăușa Nikita, care a făcut un adevărat spectacol.

Celebra Nikita de România a ținut să le strige celor doi frați Tate că îi iubește și a sărit în apărarea lor în momentul în care Marian Ceaușescu a început să îi filmeze pe aceștia cu telefonul mobil. Blonda corpolentă a sărit de-a dreptul al el, și, într-un gest intimidant, i-a dat șapca jos din cap, apoi i-ai pus-o înapoi, cu cozorocul la spate. Asta în timp ce, tot în apărarea celor doi frați controversați, a perorat în spaniolă, cum că femeile românce sunt de moravuri ușoare.

Ce au făcut frații Tate în fața scandalului

Fosta luptătoare Nikita, care în ultimii ani a trăit în Spania, angajată la primăria din Malaga, vorbește limba spaniolă și vrea să impresioneze de-a dreptul. Și ea și Marian Ceaușescu au fost, în final, ignorați de Andrew și Tristan Tate, care și-au văzut de drum de parcă nimic nu se întâmpla în jurul mașinii lor, urcând în bolid fără să îi bage în seamă pe cei doi scandalagii.

Vom vedea dacă și în alte apariții publice ale unor omeni chemați la DNA sau la instanțe, Nikita și Ceaușescu se vor mai confrunta în idei sau chiar palme.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre