Frumoasa ProTV-ului a divorțat și s-a recăsătorit în secret. Și-a împlinit și cel mai mare vis

Frumoasa ProTV-ului a divorțat și s-a recăsătorit în secret. Și-a împlinit și cel mai mare vis
E una dintre cele mai frumoase prezentatoare, dar întotdeauna și-a ținut viața privată la secret.

Abia acum s-a aflat că a divorțat de doi ani, după doar două luni s-a recăsătorit, iar știrista de la ProTV a bifat cel mai extraordinar lucru: e mămică.

Nu i-au plăcut niciodată evenimentele mondene și a fost văzută în public doar când a fost neapărat nevoie. După o relație cu Adrian Mutu, Monica Dascălu s-a căsătorit în anul 2010 cu avocatul Mihai Băjenaru, după o relație de cinci ani. Din nefericire, căsnicia nu a fost ceea ce și-a dorit, iar în anul 2021 cei doi au divorțat la notar, pe cale amiabilă.

Motivul real nu-l știe nimeni, dar există zvonuri că iubirea s-ar fi stins din cauza faptului că nu au avut moștenitori. „Și-au dorit mult să aibă un copil și au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca acest lucru să se întâmple.

Monica Dascălu, fericită alături de primul soț

„Ușor, ușor, s-au adunat frustrări și s-au îndepărtat unul de altul”

Monica a făcut nenumărate fertilizări in vitro, însă minunea nu s-a produs. Aceste tratamente sunt dificile, îți schimba organismul, îți slăbește psihicul. Ușor, ușor, s-au adunat frustrări și, deși nu au existat certuri, s-au îndepărtat unul de altul. La un moment dat, Monica a fost cea care a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui. Ei nu mai țin legătura de vreo doi ani, ce să-și mai zică?”, spun surse din apropierea celor doi pentru Cancan.

Nimic nu se compară cu fericirea de a fi mamă

S-a recăsătorit la două luni de la divorț

După doar două luni de la despărțire, Monica Dascălu și-a unit destinul cu cel al unui bărbat mai tânăr. Surpriza mare vine abia acum, pentru că la vârsta de 44 de ani a adus pe lume un băiețel sănătos și frumos ca un înger. Pentru că nimic nu e întâmplător pe lume, Monica e din nou însărcinată, iar în toamnă va vedea lumina zilei o fetiță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre