Adrian Mutu nu știe cum să gestioneze situația. S-au agravat problemele și cu fiica și cu fiul. Iată care sunt motivele

Adrian Mutu nu știe cum să gestioneze situația. S-au agravat problemele și cu fiica și cu fiul. Iată care sunt motivele
Are patru copii din trei căsnicii, dar când toată lumea credea că lucrurile s-au așezat și pentru Adrian Mutu, copiii îi scot peri albi.

Antrenorul Rapidului a mărturisit că are probleme atât cu Adriana, fiica lui cea mare din căsnicia cu Consuelo, cât și cu Mario, în vârstă de 21 de ani.

Adriana nu-i mai dă atenție

Fostul atacant al naționalei României, aflat la a treia căsnicie, cu Sandra Mutu, a mai avut două mariaje, cu Alexandra Dinu și respectiv Consuelo Matos și au venit pe lume patru copii. Din prima căsătorie Mario, apoi fetele Adriana și Maya, iar al patrulea moștenitor este Tiago.

Dacă relațiile cu fostele soții funcționează în limite normale, de când Adriana și-a făcut iubit, lucrurile s-au schimbat. În acest moment, Mutu încearcă să le facă rost Adrianei și Mayei de pașapoarte românești, pentru că vor să studieze în Europa și au nevoie de cetățenie română.

Adriana, fiica lui Adrian Mutu

„Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră”

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

„Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci?”

Lucrurile nu sunt bune nici în ceea ce privește relația Briliantului cu Mario care, spune antrenorul, mai face și prostii uneori. „Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase.

Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică. Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase.

Mario Mutu, fiul Briliantului

„E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere”

Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite. Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a mai declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu poate fi înțelegător cu fiul fiindcă și el, la 21 de ani, era un răzvrătit. Din acea perioadă datează și excesele lui cu distracțiile, certurile și chiar scandalurile cu Alexandra, mama lui Mario, care în final au dus la divorț. Va ști acum, probabil, să gestioneze mai bine situația și să-l împingă încet-încet pe fiul lui cel mare pe drumul cel bun.

Recomandarile noastre