Andreea Marin, confesiuni sincere despre viață și mariaje: „Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă”

Andreea Marin, confesiuni sincere despre viață și mariaje: „Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă”
Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a povestit despre cât de greu i-a fost despărțirea de Ștefan Bănică Jr. În ce relații a rămas cu foștii soți.

Și-a dorit dintotdeauna o familie, dar a fost ghinionistă în iubire. Dar Andreea Marin nu a făcut o tragedie din asta și a mers mai departe în viață cu capul sus.

Andreea Marin, confesiuni sincere despre viață și mariaje: „Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă”

În podcast-ul lui Cătălin Măruță, fosta zână a surprizelor, Andreea Marin și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre ghinionul de a avea trei divorțuri. Cel mai greu i-a fost atunci când s-a despărțit de Ștefan Bănică, pentru că la mijloc a fost micuța Violeta și a trebuit să fie extrem de puternică ca să gestioneze situația așa cum trebuie.

Andreea a mărturisit că întotdeauna s-a implicat în totalitate într-o relație, nu și-a bătut joc de nimeni, dar când a pus punct a fost definitiv. A căpătat această seriozitate din copilărie, de când mama ei a ajuns la Ceruri.

„Poate mi-ar fi fost mai uşor să fie flower power”

„Nu sunt genul de femeie care să moară de gât cu o experienţă nereuşită pentru că spun ceva vecinii. Nu vreau să aduc în prim plan foste relaţii. Întotdeauna, într-o relaţie, fie că e cuplu, de prietenie, de muncă, fac tot ce îmi stă în putere să fie mai bine. Dacă ajungi la concluzia că nu se întâmplă nimic în direcţia bună, nu e bine să stagnezi. Acasă, când ţi-e rău, nu eşti vedetă.

E greu să construieşti ceva cu cineva şi, la un moment dat, să nu mai meargă. Eu mă implic cu totul. Nu am chef de aventuri. Contează, poate, că am avut acea rupere de mama la 9 ani, trauma, eu am luat lucrurile în serios în viaţă, mă respect, îi respect şi pe alţii, nu am timp să îmi bat joc nici de alţii, nici de mine. Eu intru într-o relaţie cu toată responsabilitatea. Poate mi-ar fi fost mai uşor să fiu flower power”, a spus Andreea Marin.

Trei mariaje eșuate

Primul mariaj al Andreei Marin a fost când avea 21 de ani, dar căsnicia cu Cristian Gheorghiță s-a terminat după trei ani. A doua oară s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., dar relația nu a rezistat decât șapte ani. S-a gândit că a treia oară va fi cu noroc și i-a spus Da medicului turc Tuncay Ozturk.

Au rezistat împreună doar patru ani. De cinci ani, Andreea este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu și pare că totul e perfect între ei. Chiar dacă vedeta a mărturisit că-și mai dorește un copil, căsătoria nu e încă pe agenda brunetei.

Sursă foto: instagram