Care a fost marele vis al lui Radu Ștefan Bănică. Nici prin cap nu v-ar trece

Care a fost marele vis al lui Radu Ștefan Bănică. Nici prin cap nu v-ar trece
Radu Ștefan Bănică a intrat în lumea antreprenoriatului la doar 19 ani și pare că se descurcă excelent.

Radu Ștefan Bănică se împarte între actorie și afaceri și o face foarte bine. Fiul cântărețului are și niște dorințe și planuri.

Care a fost marele vis al lui Radu Ștefan Bănică. Nici prin cap nu v-ar trece

Invitat în emisiunea lui Teo, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că a avut două vise în copilărie. Pentru început a vrut să devină magician, apoi să lucreze la supermarket, la casa de marcat. „Și acest vis mi-l împlinesc acum, la cafenea”, a povestit tânărul. În această afacere, mama a fost trup și suflet alături de el, iar amândoi nu se dau în lături nici când e vorba de muncă fizică.  În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, băiatul spune că a venit în vizită și s-a declarat mulțumit de rezultat.

„Sprijinul moral este de la mama mea. Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac, mai ales la cafenea. Mama a fost aici de la început, de când am intrat și eu. Am construit împreună. Tata a spus că este interesant, că este un concept frumos”, s-a destăinuit Radu.

Tânărul știe să facă și deserturi excelente

Cine intră în cafeneaua lui se poate desfăta și cu un desert făcut chiar de mâna tânărului, care se pricepe foarte bine și la bucătărie. „Dimineața vin aici. Contribui și cu muncă fizică, dacă se poate. Când am timp îmi place să aduc și un desert făcut de mine. Un lemoncake sau un cheesecake. Nu a fost ușor. Au fost mai mulți oameni implicați. E un altfel de concept”, a mai spus acesta.

„Cu numele vin și avantaje și dezavantaje”

Când timpul îi permite, Radu Ștefan Bănică face și sport. A început echitația de mic, dar a încercat și alte sporturi, însă cele de echipă nu s-au lipit de el. Pentru că nu s-a înțeles cu colegii.

„Am făcut echitație de mic. Nu am făcut foarte multe sporturi de echipă, pentru că nu mă înțelegeam cu echipa. La baschet mă punea tot timpul pe bancă. (…) Cu numele vin niște avantaje, dar și niște dezavantaje. Am și eu fricile mele. Sunt în creștere. Am avut bursă și în liceu, și în școala generală. E bursă de merit”, susține băiatul lui Bănică.

Radu împlinește astăzi 20 de ani

Tânărul împlinește astăzi 20 de ani, iar Ștefan Bănică a postat o fotografie cu fiul său pe contul de Instagram. Mândru nevoie mare că are un copil atât de reușit, artistul a scris și câteva cuvinte din suflet și a pus și o inimioară : „Azi face 20 de ani ! Iar mie tot nu-mi vine sa cred…”. Printre cei care l-au felicitat pe fiul cântărețului s-au numărat și Mihai Petre și Bursucu.

Sursă foto: kanal d, instagram

Recomandarile noastre