Mara Bănica a născut într-o zi cu multă însemnătate. E un semn divin care a uluit-o

Mara Bănica a născut într-o zi cu multă însemnătate. E un semn divin care a uluit-o
Jurnalista Mara Bănică este în culmea fericirii. Ea a făcut marele anunț în urmă cu foarte puțin timp. A așteptat multe luni ca să poată aduce vestea.

Cu luni în urmă, când a anunțat că e însărcinată toată lumea a rămas fără cuvinte. Mara Bănică trăiește cel mai frumos moment al vieții, acela de a fi mama a doi copii.

Anul trecut a fost unul plin de surprize în ceea ce o privește pe Mara Bănică. După ce a lipsit o perioadă de la televizor, jurnalista a anunțat că a rupt contractul cu Antena 1, unde a fost timp de 12 ani. Nu a fost la mijloc niciun scandal. Din contra, Mara Bănică avea motive întemeiate. Și fericite. Ea a devenit din nou mamă. Vedeta s-a dovedit a fi o femeie însărcinată foarte frumoasă. Iar asta s-a văzut în fotografiile distribuite pe perioada sarcinii.  Într-una din ele s-a fotografiat alături de medicul care i-a urmărit sarcina.

Mara s-a căsătorit în iunie, dar nici până în acest moment nu și-a arătat soțul. Ea a povestit, în schimb, episodul haios în care a fost cerută în căsătorie. „Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud.  Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a mărturisit jurnalista.

Mara Bănică, mamă de doi copii la 45 de ani

Mara Bănică mai are un copil, Dima, în vârstă de 11 ani, pe care l-a crescut singură. Relația cu tatăl copilului s-a încheiat după doar o lună. Ajunsă la 45 de ani, jurnalista a anunțat marți că a devenit mamă pentru a doua oară. Ea este cu atât mai fericită cu cât a adus pe lume o fetiță.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viață exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să va fie bine!”, a scris jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre