Momentul mult așteptat a venit pentru Mara Bănică. A fost personajul principal din cea mai frumoasă poveste.

Mara Bănică și-a văzut visul cu ochii

12 iunie 2021 este ziua pe care Mara Bănică nu o va uita niciodată. Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România a spus cel mai hotărât da din viața ei. Bruneta s-a căsătorit religios cu iubitul misterios pe care a hotărât să nu-l arate, deocamdată, nimănui. Aceasta a ales ca evenimentul să fie foarte restrâns, la nuntă participând doar familia și cei care le sunt celor doi foarte apropiați.

Felicitările au curs pe pagina de socializare

Mara a ales că posteze o fotografie din biserică pe contul său de Facebook. Mireasa nu a vrut să poarte rochia albă, clasică, ci a ales o ținută crem, accesorizată cu sandale aurii și un buchet cu flori de câmp. La dreapta sa, mirele, a optat pentru un costum bleumarin, și pantofi alb sport. Chiar dacă Mara nu a dat aproape nici un detaliu despre cel mai important moment al vieții, felicitările au curs pe pagina de socializare.

„Casă de piatră. Cât mă bucur pentru tine. Să fii sănătoasă și fericită toată viața ta. (…) Casă de piatră și mult bine! Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii! (…) Casă de piatră, mult noroc, fericire. O caldă îmbrățișare la toți din partea noastră, cei din Iași”, sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase pe care le-au spus prietenii.

Inelul este luat din Africa de Sud

Vedeta nu a spus nici până în acest moment cine este soțul ei și a preferat să nu dezvăluie nici numele acestuia. „Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, a afirmat Mara Bănică într-o postare pe internet. Cât privește inelul de logodnă, acesta a fost primit anul trecut, lucru la care a mărturisit că nu s-a așteptat.  „Am primit un inel și cam atât.

Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud.  Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică. Jurnalista are un băiat, Dima, dintr-o relație anterioară.

Redacția Rețete și Vedete îi urează multă fericire!

Sursă foto: Facebook

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp