Kim Kardashian nu renunță la numele lui Kanye. Ce cadou de ziua lui i-a făcut

Kim Kardashian nu renunță la numele lui Kanye. Ce cadou de ziua lui i-a făcut
Kim și Kanye West s-au despărțit, însă Kim Kardashian nu renunță la numele fostului soț. L-a folosit într-un mod inedit, chiar în preajma zilei de naștere a rapperului.

Vestea despărțirii dintre Kim Kardashian și Kanye West a venit în ianuarie, iar în luna februarie a acestui an vedeta a depus cererea oficială de divorț. Lucrurile sunt însă departe de a fi încheiate, căci cei doi au patru copii împreună. După șapte ani de iubire, e greu să pui stop definitiv, iar bruneta simte asta din plin. Kim Kardashian nu renunță la numele lui Kanye. 

Zilele trecute, Kim a fost la masă în oraș alături de mama ei Kris, dar și de sora ei, Kylie. Ieșirea vine la câteva zile după ce Kim a rupt în sfârșit tăcerea și a vorbit despre divorțul de Kanye. „Mă simt ca o ratată”, a spus Kim plângând în seria Keeping up with the Kardashians. Faimoasa brunetă nu se referea doar la divorțul de Kanye, ci și la celelalte două, de Damon Thomas și Kris Humphries. 

Kim Kardashian nu renunță la numele lui Kanye. Dă autografe cu el 

Când a ieșit de la cină zilele trecute, Kim a fost abordată de un fan pentru a da un autograf. Natural, vedeta a semnat cartonașul cu numele „Kim Kardashian West”. Nu se știe dacă a fost vorba de branding, sau doar i se pare că sună mai bine așa. Ar putea fi vorba însă de a treia variantă, ținând cont de faptul că rapperul a împlinit 44 de ani, azi, pe 8 iunie. Poate Kim a vrut să-i transmită un mesaj de ziua sa, un cadou care spune că nu l-a uitat și îl vrea înapoi? 

Între timp, Kanye este inundat de mesaje de la mulți ani pe rețelele sociale, iar fanii îl numesc „cea mai mare inspirație din toate timpurile”. Rapperul nu a răspuns momentan la mesaje, iar pe contul său oficial de socializare nu a mai postat de anul trecut din luna noiembrie, semn că a ales să ducă o viață privată pe cât posibil. 

Foto: Facebook

Fanii sunt îngrijorați pentru Theo Rose. Ce se întâmplă cu vedeta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri