Frumoase mai sunt femeile Luciu! Iată cu cine seamănă

Frumoase mai sunt femeile Luciu! Iată cu cine seamănă
Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nicio prezentare, în timp ce sora ei, răpitor de frumoasă și ea, a sucit mințile bărbaților cu aparițiile sale. Frumoase mai sunt femeile Luciu! Iată cu cine seamănă.

Nicoleta Luciu este considerată, pe drept cuvânt, una din cele mai frumoase femei din România. Deși a renunțat de mult timp la actorie, dedicându-se familiei, Nicoleta Luciu are în conturi o sumă uriașă, presa menționând o sumă de peste 20 de milioane de dolari.

Amintim că Nicoleta Luciu a născut în anul 2008 un băiețel pe care l-a numit Zsolt Jr., după soțul său, iar în anul 2011 vedeta a născut tripleți, pe care i-a numit Kim, Kevin și Karoly. În prezent, vedeta se dedică în totalitate vieții de familie și are grijă de educație celor patru copii ai săi, imaginile distribuite pe rețelele sociale demonstrând că a rămas la fel de frumoasă.

Sora Nicoletei Luciu în amor cu Mitrea

Despre sora mai mică a Nicoletei s-a scris mult chiar la începutul lunii trecute. Iuliana Luciu, 33 de ani, e protagonista  celei mai fresh povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Ea a fost fotografiată în compania lui Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea. Luna trecută, Iuliana și Cristi au fost surprinși sărutându-se într-un restaurant.

De-a lungul anilor, Iuliana Luciu a apărut în diverse pictoriale care au făcut deliciul bărbaților, vedeta neavând nicio problemă să își expună fizicul de invidiat în ținute provocatoare. De asemenea, sora Nicoletei Luciu a apărut la numeroase emisiuni de televiziune și a jucat chiar și în seriale TV. Aceasta a fost și asistentă de televiziune.

Frumoase mai sunt femeile Luciu!

Adevărul e că femeile Luciu sunt foarte frumoase, iar asta nu e întâmplător. O fotografie distribuită pe rețelele sociale de Iuliana, chiar de ziua mamei lor, face lumină. Iuliana și Nicoleta seamănă leit cu mama lor, Lucica, o femeie de o frumusețe aparte, așa cum se poate vedea.

Elegantă și cochetă precum fiicele sale, Lucica Luciu nu își arată deloc adevărata vârstă. Pe de o parte frumoasa mămică de vedete se mândrește cu odraslele ei, dar și acestea cu ea. În plus, relația dintre femeie și fiicele ei este una deosebit de unită, ele petrecând deseori timp împreună și arătând acest lucru și pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Imagini needitate cu Jennifer Lopez au iscat adevărată isterie pe internet

Recomandarile noastre