Frumusețea nu se obține ușor. Chrissy Teigen și-a făcut transplant de sprâncene

Frumusețea nu se obține ușor. Chrissy Teigen și-a făcut transplant de sprâncene
La șase luni de la procedura de transplant, Teigen a postat o actualizare care arată starea sprâncenelor sale de astăzi. Sunt pline și stufoase, chiar cu multe fire foarte lungi, gata să fie tăiate.

„Binecuvântare dar și blestem, această procedură pentru sprâncene. 10/10 aș face-o din nou”, a scris vedeta alături de postarea sa. Model internațional și personalitate TV în America, Chrissy Teigen este bine cunoscută pentru prezența sa nefiltrată pe rețelele de socializare, iar acest lucru include împărtășirea sinceră a procedurilor sale cosmetice cu cei 36 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Anul trecut, ea a postat o fotografie cu cicatricile implanturilor mamare; în septembrie, a vorbit despre faptul că a suferit o îndepărtare a grăsimii bucale, pentru a-și subția obrajii. Cel mai recent tratament al ei? Un transplant de sprâncene. În weekend, tânăra în vârstă de 35 de ani a împărtășit un trio de povești de pe Instagram în care arată rezultatele procedurii, în timpul căreia foliculii de păr sunt luați din spatele capului și plasați chirurgical în sprânceană, scrie Realself.com.

Ce presupune transplantul de sprâncene

Transplantul de sprâncene este o soluție permanentă și cu aspect natural pentru cei care au sprâncene subțiri sau absente din cauza căderii părului ca urmare a unei afecțiuni medicale sau, în cazul lui Teigen, din cauza unei epilări excesive. Cei cu cicatrici, cu sprâncene subțiri sau scurte în mod natural sau cei care pur și simplu doresc sprâncene mai pline ca preferință estetică pot fi, de asemenea, candidați, spune Dr. Gary Linkov, chirurg plastician facial certificat în New York City.

În timpul procedurii, care are un rating de „Merită” de 95% în rândul membrilor RealSelf și un cost mediu de 4.450 de dolari, chirurgul plasează de obicei între 50 și 350 de fire de păr pe fiecare sprânceană. În timpul intervenției, pacientul se află sub anestezie locală și sedare orală. Timpul de repaus post-operator este mic sau deloc, dar rezultatele complete se văd, de obicei, la un an distanță.

„Odată ce firele de păr transplantate încep să crească, rezultatele sunt permanente, deși, ocazional, este nevoie de o procedură de retușare după 10-12 luni pentru a adăuga volum în zonele în care unele fire de păr nu au crescut”, explică Dr. Linkov, pentru sursa citată. El adaugă că, atâta timp cât pacienții înțeleg acest lucru, majoritatea sunt foarte mulțumiți de procedură și că rezultatele tridimensionale, cu aspect natural, pe care le oferă sunt de neegalat.

Chrissy Teigen este „încântată” de transplantul ei de sprâncene

Chrissy Teigen a pus o legendă la prima ei poveste: „Nu port niciodată machiaj, așa că am fost încântată de această operație de transplant de sprâncene în care se iau fire de păr din ceafă!!!”. Ea i-a etichetat pe Dr. Jason Diamond și Dr. Jason Champagne, chirurgi plasticieni plasticieni faciali certificați din Beverly Hills, California. Dr. Diamond a efectuat, de asemenea, îndepărtarea grăsimii bucale a lui Teigen.

Într-un al doilea story, Chrissy Teigen a prezentat o fotografie a rezultatelor, spunând că sprâncenele ei arată „atât de cool”: „Asta este imediat după operație!!! O nebunie!!!” Povestea ei finală a venit cu un sfat, avertizându-i pe adolescenți să nu-și smulgă toate sprâncenele, așa cum a făcut ea.

Dr. Diamond a împărtășit povestea lui Teigen pe propriul său cont de Instagram, împreună cu o legendă care detaliază beneficiile unui transplant de sprâncene. „Sprâncenele joacă un rol imens în estetica facială. Ele încadrează ochii și pot fi fie un avantaj pentru ochi, fie partea enervantă a dimineții tale pe care trebuie să petreci 10 minute să o completezi.

Cunosc prea multe persoane, generații întregi, care fie și-au tras sprâncenele prea mult ca parte a trendului, fie pur și simplu se confruntă cu subțierea sprâncenelor în timp. #EyebrowTransplant de sprâncene este o procedură în care convenim de comun acord asupra formei, densității etc., iar îndemânarea o ia de acolo”, a scris el.

Sursa foto: Instagram