Fuga e sănătoasă, dar pe Elena Udrea n-a ajutat-o. A fost prinsă de polițiștii bulgari

Fuga e sănătoasă, dar pe Elena Udrea n-a ajutat-o. A fost prinsă de polițiștii bulgari
7 aprilie 2022 este una dintre cele mai negre zile din viața Elenei Udrea. Blonda e distrusă.

Viața Elenei Udrea s-a schimbat radical. Fostul ministru al Turismului va sta în închisoare șase ani.

Fuga e sănătoasă, dar pe Elena Udrea n-a ajutat-o. A fost prinsă de polițiștii bulgari

Elena Udrea nu-și va mai vedea mulți ani fetița crescând. A încercat cât a putut să scape de condamnare, s-a plimbat prin tribunale timp de șapte ani, dar n-a fost să fie. Joi, 7 aprilie 2022, a primit vestea îngrozitoare: șase ani de închisoare cu executare. Cu câteva ore înainte de a primi sentința definitivă, Elena Udrea a încercat să scape și a fugit.

A fost însă prinsă la Kulata, aproape de granița cu Grecia de polițiștii din Bulgaria. Dacă până acum se știa că a plecat singură, potrivit Digi24, fosta blondă a lui Traian Băsescu, a fost găsită în compania unui bărbat.

A fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu

Elena Udrea a fost găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu. Pentru că are mandat european de extrădare, mai mult ca sigur va sta 30 de zile în arest în Bulgaria, apoi va fi adusă în România. Va fi încarcerată la Penitenciarul Târgșor, singura pușcărie pentru femei din România.

La momentul pronunțării instanței, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții

„Astăzi, în jurul orei 15.30, Poliția Capitalei a primit, de la instanță, documentele privind executarea pedepsei cu închisoarea, pentru 3 persoane, respectiv o femeie și doi bărbați. Astfel, având în vedere decizia instanței, conform procedurilor legale, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov s-au deplasat la domiciliile celor 3 persoane vizate, precum și în locurile pretabile a se afla acestea.

Față de cei doi bărbați a fost pusă în aplicare măsura, urmând a fi încarcerați. Femeia nu a fost găsită la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost declanșată procedura pentru punerea în urmărire. Facem precizarea foarte clară că persoana care nu a fost depistată nu avea dispuse măsuri preventive sau interdicții.

Imediat după primirea documentelor la nivelul Poliției Capitalei, în jurul orei 15.30, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit că aceasta a părăsit teritoriul României, în cursul acestei dimineți, anterior momentului pronunțării de către instanță a sentinței definitive.

Reiterăm faptul că, până astăzi, la momentul pronunțării instanței, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții. Se continuă activitățile specifice, pentru depistarea și încarcerarea persoanei”, se arată în comunicatul oficial al Poliției.

Sursă foto: stiri diaspora