Fulgy de la Clejani a intrat din nou în belele. Va trebui să dea cu subsemnatul

Fulgy de la Clejani a intrat din nou în belele. Va trebui să dea cu subsemnatul
După ce anul trecut a dat cu stângul în dreptul, Fulgy s-a trezit cu alte probleme pe cap. Ce s-a mai întâmplat de data asta.

Oricât ar încerca acum Fulgy să stea cuminte, trecutul îl ajunge. Va ajunge din nou în fața oamenilor legii.

Fulgy de la Clejani a intrat din nou în belele. Va trebui să dea cu subsemnatul

Potrivit Spynews, Fulgy a intrat la mijloc într-o neînțelegere dintre un service auto și o firmă de asigurări, s-a deschis un nou proces, iar băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani va ajunge în fața judecătorilor în calitate de intervenient. Pentru cine nu cunoaște termenul, este acea persoane care a făcut un accident rutier, iar firmele de asigurări nu au vrut să plătească despăgubiri.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, dosarul a fost deschis de un service auto din Cotroceni, care vrea să-și recupereze suma de 600 de euro. Este vorba de o factură pe care firma unde prințul Clejanilor avea poliță RCA când s-a produs evenimentul rutier nu a plătit-o, iar oamenii vor să-și facă dreptate.

Fulgy a fost judecat și pentru că a tâlhărit un jurnalist

La sfârșitul anului trecut, Fulgy a vrut să-și arate bărbăția într-un mod nu tocmai plăcut, așa că a tâlhărit un jurnalist. Atunci, judecătorii l-au forțat să meargă la doctor să-și rezolve problemele cu care se confruntă. Dacă nu, îl așteaptă clinica de psihiatrie sau dezintoxicare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărârea instanței.