Fulgy se întoarce. A pierdut averea și casele de care vorbea

Fulgy se întoarce. A pierdut averea și casele de care vorbea
După scandalul care s ținut prima pagină a ziarelor, Fulgy a ajuns la spitalul Obregia pentru tratament. Acolo se pare că s-a și îndrăgostit. Acum mama Viorica îi pregătește apartamentul pentru când va părăsi spitalul, repus pe linia de plutire de medici.

Viorica de la Clejani se pregătește de revenirea acasă a fiului căzut în mrejele drogurilor. Chiar ea  este cea care a făcut anunțul, prin intermediul unor clipuri urcate pe TikTok. Și ea și Ioniță se ocupă de tot ce trebuie ca Fulgy să aibă tot ce are nevoie când va ieși din spital. Fiul lor are un apartament de 150.000 de euro și acolo se va întoarce curând.

Probabil că, o dată pus pe șinele vieții reale de către medici, Fulgy nu se va mai lăuda cu milioanele făcute de ei și cu sumedenia de case pe care le posedă.

Înainte cu câteva zile de a călca pe bec fiind prins sub influența drogurilor, Fulgy a vorbit vrute și nevrute despre ce meserie s-a gândit să îmbrățișeze și ce avere impresionantă are.

Fulgy era hotărât să devină dezvoltator imobiliar

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a afirmat în cadrul unei emisiuni TV că toți banii cheltuiți au fost făcuți de el. Nicidecum nu ar fi adevărată ipoteza că sumele sparte la jocurile de noroc ar fi fost primite de la părinți. Surprinzător pentru toată lumea, tânărul a declarat atunci că vrea să se facă… dezvoltator imobiliar.

„Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.

Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a declarat Fulgy, la Antena Stars cu puțin timp înainte de a ajunge pe mâna medicilor.

Poveste de dragoste cu droguri și fiica unui celebru interlop

Mai mult, Fulgy a dezvăluit, tot în cadrul acelei emisiuni tv, și motivul pentru care s-a apucat de droguri. Povestea se leagă de o domnișoară cu care a fost într-o relație toxică.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 9 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap.

Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi-n filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a mai spus Fulgy.

Iar substanțele interzise a început să le consume pentru prima dată din curiozitate. „Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat.

Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, era de părere Fulgy.

Poate că acum i-or fi schimbat impresia medicii care l-au tratat, că „iarba” nu-i medicinală. Probabil că va realiza că a „pierdut” și averea despre care vorbea la tv, cele 6-7 apartamente și terenurile. Și va uita și de acea strategie de promovare după modelul vedetelor internaționale, căzute și ele pradă „ierbii medicinale” sau cocainei, istorie pe care o flutura reporterilor când l-au dus polițiștii la IML.

Recomandarile noastre